Mineraalipohja on parasta mitä olen iholleni viimeisen kymmenen vuoden aikana löytänyt.

Suosikkituotteeni Flow:lta:

MINERAALIPOHJA – helppo, luonnollisen tuloksen jättävä, ihoa tasapainottava meikkipohja. Ei sisällä mitään ylimääräistä. Puhtaista mineraaleista koostuva meikkihuntu antaa ihon hengittää eikä tuki huokosia. Mineraalipohja on parasta mitä olen iholleni viimeisen kymmenen vuoden aikana löytänyt. En vaihtaisi pois!

MUSTIKKA-PUHDISTUSVOIDE (öljygeeli) – Ihanan tuntuinen, ihoa hellivä koostumus. Öljymäinen geeli muuttuu iholla veden vaikutuksesta maidoksi. Puhdistaa ihon kosteuttaen mutta ei jätä ihon pintaa yhtään rasvaiseksi, vaikka sisältää öljyä. Todella miellyttävän tuntuinen, erilainen puhdistustuote.

PUOLUKKA-ENTSYYMIKUORINTA – Hellävarainen, luonnollinen kuorinta. Plussaa säilyvyydestä – jauhemainen koostumus ei vanhene yhtä nopeasti kuin voidemainen ja säilyy pitkään avattunakin. Tykkään sekoittaa jauhetta kosteusvoiteeseen ja tilkkaan kasvovettä. Annan vaikuttaa 15 minuuttiia ja iho on ihanan sileä ja pehmeä.

HIUSHUUHTELU (olen kokeillut teiltä vain Nokkos-hiushuuhdetta jota ei enää ole, mutta arvelen muiden hiushuuhteiden toimivan samaan tapaan koska vaikuttava ja hiussuomuja sulkeva ainesosa eli etikka on kaikissa kuitenkin sama) – Yksinkertainen etikkapohjainen hiustehoitoaine on hämmästyttävän tehokas. Sekoitan hiushuuhtelua ja vettä suihkepullossa josta se on helppo annostella ja siihkutan hiuksiin. Annan vaikuttaa hetken ja huuhdon. Tuloksena sileät, keveät hiukset. Hiuksiin ei jää niitä raskauttavia, kalvoa muodostavia ainesosia joita synteettiset, perinteiset hoitoaineet voivat jättää.

Sanni, Kauneusbloggaaja

Karkkipäivä