3.09.19

Millainen on herkkä iho? Herkkä iho on kovin moninainen ja laajasti puhuttu asia.

Herkkä iho voi esiintyä punoituksena, kirvelynä tai kutinana. Herkkää ihoa tuleekin hoitaa mahdollisimman hellävaraisesti ja tunnollisesti, jotta se pysyy mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana.

Nykyajan kosmetiikkameren keskeltä yhä useampi ilmoittautuu herkkäihoiseksi.

Herkkäihoiseksi tulemisen syynä on useimmiten liian vahvojen tuotteiden käyttö tai liika altistuminen. Helppo vinkki herkkäihoisille onkin, että käytä mahdollisimman yksinkertaisia tuotteita, joissa raaka-aineiden määrä on vähäistä.

Jokaisen iho reagoi eri tavalla. Toinen saattaa olla herkistynyt hajusteille, toinen taas tietylle raaka-aineelle. Oikeat, sinulle sopivat tuotteet löytyvätkin vain kokeilemalla.

Me FLOW’lla olemme aina valinneet ainesosamme huolella. Puhtaat ja aidosti luonnolliset raaka-aineet ovat meille tärkeitä, sillä vain hyvistä raaka-aineista syntyy hyviä tuotteita.

FLOW’n valikoimasta löytyy paljon hajusteettomia tuotteita, joista suurin osa sisältää vain minimimäärän ainesosia eikä mitään turhaa. Nämä tuotteet sopivat mm. allergisille ja hajusteyliherkkyyksistä kärsiville, joita myös moni herkkäihoinen pystyy käyttämään. Hajusteettomissa tuotteissa on vain tuotteiden/raaka-aineiden ominaistuoksu.

Katso alempaa meidän kuin asiakkaidemmekin tuotesuositukset!

Perus Sheavoi

Sheavoi on täyteläinen voide kuivalle iholle. Erinomainen myös kutisevalle ja atooppiselle iholle.

Voit käyttää sitä koko vartalolle, käsille sekä jaloille. Se toimii myös yövoiteena tai suojavoiteena kasvoille. Kokeile myös huulivoiteena!

VEGAANINEN | HAJUSTEETON | SÄILÖNTÄAINEETON | VÄRIAINEETON

Ruusunmarja Ihonhoitoöljy

Ihon kuntoa tehokkaasti parantava koostumus. Ruusunmarjaöljy mm. kosteuttaa ihoa, hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Tasapainottaa seka- ja rasvoittuvan sekä kuivan ihon talineritystä.

Antioksidanttinen Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä trans-retinolihappoa (A-vitamiinin luonnollinen muoto), sekä iholle hyödyllisiä rasvahappoja.

Sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle. Erityisen sopiva ruusufinnille ja couperosalle.

Käytä seerumin tapaan; kasvoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta tai pelkästään.

VEGAANINEN

Rasulsavi-Suolasaippua Hiuksille & Vartalolle

Rasulsavi-saippuamme on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Rasulsavi tunnetusti sisältää runsaasti mineraaleja. Saven lisäksi saippua sisältää Himalajan mineraalisuolaa, joka yhdessä Rasulsaven kanssa on ehkäpä täydellinen yhdistelmä ihon ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. 

Kokeile Rasulsavi-saippuaa:

  • Atooppiselle iholle
  • Psoriasikseen
  • Hilseilevälle hiuspohjalle

Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös kasvoille sekä lapsille.

VEGAANINEN | HAJUSTEETON | SÄILÖNTÄAINEETON