17.07.17-Flow Cosmetics

Himalajansuolakuorinnat ovat pitkään kuuluneet suosituimpien tuotteidemme joukkoon. Ne ovat öljypohjaisia tuotteita, joissa kuorivana aineksena toimii mineraalipitoinen Himalajansuola.

Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa, eikä kuorinnan jälkeen tarvitse enää käyttää kosteusvoidetta. Iho tuntuu todella silkkisen pehmeältä ja näyttää hyvältä sen jälkeen. Meidän kuorinnat ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa, joten niissä ei ole luontoa saastuttavia muovirakeita.

Suolan mineraalit auttavat ihon kosteutuksessa ja siksi tämä kuorinta sopii erinomaisesti myös iho-ongelmista kärsiville, kuten atoopikoille.  Jopa psoriaatikot ovat antaneet meille erinomaista palautetta suolakuorinnoista.

Voit käyttää suooakuorintaa suihkussa tai mennä mietoon saunan löylyyn ja antaa kuorinnan vaikuttaa iholla. Saunan lämpö tehostaa suolan hyvää tekeviä vaikutuksia.

Kaikki kuorinnat ovat yhtä hoitavia ja kosteuttavia, sekä auttavat iho-ongelmiin. Ne eroavat tuoksujen osalta toisistaan, joten tuotteen voi helposti valita itselle mieluisan tuoksun perusteella. Kaikki tuoksuvat aineet ovat täysin luonnonmukaisia, silllä ne tulevat aidoista eteerisistä öljyistä sekä kasviuutteista. Tuoksut ovat eläviä ja aitoja.

Aiemmin Himalajansuolakuorintojen valikoimassa oli kolme erilaista vaihtoehtoa; Piparminttu, Kookos&Sitruuna sekä Vanilja&Appelsiini. Nyt joukkoon on tullut kaksi aivan upeaa uutuutta; Lime&Mansikka sekä Tumma Kahvi.

Lime&Mansikka on ihana yhdistelmä kirpeää ja makeaa juuri sopivassa suhteessa. Aito Limen eteerinen öljy nostattaa mielialaa sekä elvyttää väsynyttä mieltä ja se tunnetaan myös vastustuskykyä parantavista vaikutuksistaan. Mansikkauute tuo tuoksuun juuri sopivaa pehmeyttä ja makeutta, joka tasapainottaa kirpeää limeä.

Tumma Kahvi suolakuorinta sisältää Himalajansuolan lisäksi kuorivaa kahviraetta. Kahvi auttaa poistamaan nestettä ja siten vähentää turvotusta sekä auttaa selluliitin hoidossa. Kahvi on myös erittäin antioksidanttinen, joten se suojaa ihoa ympäristön haittoja vastaan. Antioksidantit ennaltaehkäisevät esimerkiksi auringon haittavaikutuksia iholla. Virkistävä luomugreipin tuoksu kohottaa mielialaa ja antaa kevyen olon. Greippiä käytetään myös aromaterapiassa selluliitin hoitoon.