31.10.18

Suomalainen mustikka on ollut jo vuosisatojen ajan monenlaisessa käytössä esiintynyt marja; herkullisten hillojen sekä piirakoiden lisäksi on mustikkaa käytetty jo niinkin aikaisin kuin 1500-luvulla lääkintätarkoituksiin; jo tuolloin tiedettiin mustikan omaavan paljon parantavia ominaisuuksia.

Tänä päivänä tietoja mustikan ominaisuuksista on jatkuvasti laajennettu. Mustikasta on löydetty muun muassa antosyaaneja, eli punaisia, sinisiä ja violetteja mustikoiden solunesteessä olevia väriaineita, jotka ovat ihoa tehokkaasti ravitsevia sekä suojaavia. Antosyaanit ovat tarkemmin sanottuna hyvin antioksidanttipitoisia kasvipigmenttejä. Niiden sisältämät antioksidantit suojaavat niin kehoa kuin ihoakin vapaiden radikaalien tuottamilta haitoilta.

Kaiken tämän lisäksi mustikka sisältää myös huiman määrän C-vitamiinia, joka on ihoa suojaava ja ravitseva antioksidantti.

Flow’n tuotteet & mustikka

Flow’n tuotteissa on mustikka käytössä erityisesti rasvoittuvan sekä sekaihon tuotteissa, sillä näihin mustikka sopii erinomaisesti. Flow’n tuotteiden mustikat ovat kotoisin Lapin upeista metsistä ja ne ovat käsin poimittuja.

Mustikka Kasvosaippua Seka- ja Rasvoittuvalle iholle:Ihoa tasapainottava, rasvaisuutta vähentävä ja epäpuhtauksia tehokkaan hellävaraisesti puhdistava kasvosaippua on vegaaninen, säilöntäaineeton ja ihanteellinen tuote herkälle iholle. Saippua sisältää korkealaatuista arktisen mustikan siemenöljyä, joka on tiivistemäinen, vahva antioksidantti pakkaus. Lisäksi saippuassa on käytetty kuivattua mustikkaa, joka sisältää kaikki mustikan hoitavat vitamiinit tiiviissä muodossa. Flown tiimiläisten suosikkituote!

Mustikka Kasvojen Kosteusvoide Seka- ja Rasvoittuvalle iholle: Ihanteellinen rasvoittuvan ja sekaihon kosteuttaja. Arktisia siemenöljyjä, mustaviinimarjoja sekä mustikoita sisältä voide sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi. Antioksidanttinen mustikka auttaa ihosoluja uudistumaan sekä vahvistaa ja suojaa ihoa ympäristön tuomia haittavaikutuksia vastaan.

Mustikka & Ruusunmarja Kasvojen Öljyseerumi Seka- ja Rasvoittuvalle iholle: Tämä seerumi hoitaa ihoa kasvisterolien, antioksidanttien sekä hyödyllisten rasvahappojen voimalla. Uudistaa ja suojaa ihoa tehokkaasti sekä tasapainottaa talineritystä. Mustikkavoide myös suojaa ihoa antioksidanttisesti vähentäen epäpuhtauksia.

Mustikka Kasvojen Puhdistusvoide (Öljygeeli): Syväpuhdistava, kirkastava ja rauhoittava puhdistusvoide on raikas ja tehokas tuote kasvojen sekä meikinpuhdistamiseen. Sopii kaikille ihotyypeille ihon puhdistamiseen.

Sellainen oli pieni esittelymme mustikasta, yhdestä tärkeästä raaka-aineesta Flow’n maailmassa.
Olisiko teillä toiveita mistä muista raaka-aineista toivoisitte jatkossa esittelyä tänne blogin puolelle? Meille voi myös lähettää tuote-ehdotuksia sähköpostiin osoitteeseen asiakaspalvelu@flowcosmetics.com

Tutustu paremmin aiheen tuotteisiin:

Flow Cosmetics Mustikka Kasvosaippua

Flow Cosmetics Mustikka & Ruusunmarja Öljyseerumi

Flow Cosmetics Mustikka Kosteusvoide

Flow Cosmetics Mustikka Kasvojen Puhdistusvoide/Öljygeeli