Saippuat

saippuat

Hellävaraiset luomusaippuat koko keholle

Luomusaippua on täydellinen valinta sinulle, joka haluat ekologisen, ihoa hellivän ja riittoisan pesutuotteen.

Flown valikoimasta löydät käsintehdyt luonnonmukaiset saippuat, jotka sopivat koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Palasaippuoiden aromaterapeuttiset tuoksut syntyvät luomulaatuisista 100% eteerisistä öljyistä.

Flow’n palasaippuat valmistetaan laadukkaista kasviöljyistä, eivätkä ne kuivata ihoa. Päin vastoin, aidon saippuan myötä huomaat ihon kuivumisen vähentyvän. Palasaippua on myös ihanteellinen matkalle; kasvojen, vartalon ja hiusten pesun hoidat yhdellä ja samalla tuotteella. Palasaippua ei vuoda laukkuusi!

Saippuamme sisältävät kaiken tarpeellisen, eivät mitään ylimääräistä. Luomusaippua on ekologinen vaihtoehto myös pakkauksen osalta; pahvisen kotelon voit kierrättää eikä uutta muovijätettä synny.

Uudet suolasaippuat ovat saaneet inspiraationsa chakroista, kehon seitsemästä energiakeskuksesta. Valitse Sinua puhutteleva saippua tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia.

“Tästä tuli uusi luottotuote varsinkin mökille ja matkoille! Olen vältellyt saippuapaloja kuivan ja kutisevan ihon takia, mutta tämä sopii herkälle iholleni.” ***** Niina M. (Rhassoul & Salt)