Meikit

mineraali meikit

Luonnollista. Kaunista. Aitoa.

Voiko luonnonmukainen meikki toimia yhtä hyvin kuin synteettinen? Meidän mielestämme voi, ja vieläpä hoitaa samalla ihoasi. Flow- ja Korento-meikit syntyivät halusta vastata haasteeseen ja kehittää tuotteita, jotka ovat yhtä toimivia kuin synteettiset meikit, mutta valmistettu aidosti luonnollisista ja sinulle terveellisistä raaka-aineista.

Korkealaatuiset ja turvalliset raaka-aineet ovat tuotantomme perusta ja käytämme vain sertifioidussa luonnonkosmetiikassa sallittuja ainesosia. Raaka-aineemme ovat joko luomua, villinä kasvaneita tai Cosmos-luonnonkosmetiikkasertifikaatin hyväksymiä.

Flow Cosmetics- ja KORENTO by Flow Cosmetics-mineraalimeikit ovat sävyjä ja koostumusta myöten Flown perustajan, Riitan suunnittelemia. Jokainen meikkituotteemme valmistetaan ammattitaidolla ja käsityönä alusta alkaen pientehtaallamme Riihimäellä. Olemme tästä ainutlaatuisesta osaamisestamme erittäin ylpeitä.

Valikoimasta löytyy sopivat meikkituotteet niin pohjoismaisen vaaleille kuin myös keskivaaleille ja tummemmille ihonsävyille. Valittavana on useita sävyjä viileälle eli neutraalille tai hiukan punapohjaiselle iholle sekä lämpimälle eli keltapohjaiselle iholle. Myös aurinkopuutereista ja poskipunista löytyy sävyt viileälle ja lämpimälle iholle.

Ennen meikkipuuteria ja meikkivoidetta suosittelemme levittämään kasvoille hyvän kosteutustuotteen, jotta saat lopputuloksesta kauniin tasaisen sekä ihosta sileän ja kimmoisan.  Meikkipuuterin levitykseen sopii parhaiten tuuhea kabuki-sivellin.

Meikkien sisältämä mica-kiille on eettisesti ja valvotuissa olosuhteissa tuotettua.

Flow-puuterit muuttavat syksyn 2020 aikana KORENTO-brändin alle.