Mineraalimeikit

mineraali meikit

Luonnollinen meikkipohja mineraalimeikillä

Flow Cosmeticsin mineraalimeikit ovat sävyjä ja koostumusta myöten Flown perustajan, Riitan suunnittelemia. Meikkipuuterimme valmistetaan ammattitaidolla käsityönä alusta alkaen pientehtaallamme Riihimäellä, ja olemme tästä ainutlaatuisesta osaamisestamme erittäin ylpeitä.

Valikoimasta löytyy sopivat meikkituotteet niin pohjoismaisen vaaleille kuin myös keskivaaleille ja tummemmille ihonsävyille; neljä sävyä viileälle eli punapohjaiselle iholle sekä neljä sävyä lämpimälle eli keltapohjaiselle iholle. Myös aurinkopuutereista sekä poskipunista löytyy sävyt viileälle ja lämpimälle iholle.

Meikkipuutereiden ainesosat; mica, sinkkioksidi, titaanidioksidi sekä rautaoksidit. Yksinkertaista ja toimivaa.

Luonnollisilla meikkipuutereilla saat kuulaan ja kevyen meikkipohjan, tai halutessasi peittävämmän pohjan, voit kerrostaa meikkipuuteria. Flown vegaaniset meikkipuuterit sopivat hyvin herkällekin iholle, eivätkä ne kuivata ihoa.

Ennen meikkipuuteria levitä kasvoille hyvä kosteutustuote, jotta saat lopputuloksesta kauniin, raikkaan sekä ihosta sileän ja kimmoisan.  Meikin levitykseen sopii parhaiten tuuhea kabuki-sivellin.

Flow-meikkipuutereiden sisältämä mica-kiille on eettisesti ja valvotuissa olosuhteissa tuotettua.