FLOWING EMOTION -eteerinen öljyseos

Intohimon herättävä öljysekoitus vahvistaa tunne-elämää. Käytä tätä öljysekoitusta, kun haluat elämääsi enemmän iloa, luovuutta ja leikkisyyttä ja kun tunnet olosi hermostuneeksi, jännittyneeksi tai tunnepuolella estyneeksi.

Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Ihonhoidossa käytettynä öljysekoitus sopii kaikille ihotyypeille, eritysesti rasvoittuvalle iholle. Kokeile myös iholle, jolla esiintyy selluliittia.

Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”I Love and Enjoy My Body.”


42,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2109 Osastot: , , ,

Kuvaus

YLANG YLANG & GREIPPI

I Love and Enjoy My Body

 

100 % luomu eteerinen öljysekoitus vahvistaa tunne-elämää, herättää intohimon ja tasapainottaa rasvoittuvaa ihotyyppiä

Kaipaatko tunne-elämääsi enemmän potkua ja intohimoa?

Olemme suunnitelleet Flowing Emotion-chakraöljysekoituksen vahvistamaan kehon toista energiakeskusta, sakraalichakraa. Tähän tarkoitukseen valitsimme Flowing Emotion-sekoitukseen aromaterapialaatuisia greipin, ylang ylangin ja vaniljan eteerisiä öljyjä. Sensuelli, rentouttava ja vapauttava aromaterapeuttinen tuoksusekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Sakraalichakra sijaitsee hieman navan alapuolella alavatsassa. Sakraalichakra on tunne-elämän, fantasioiden ja seksuaalisuuden keskus. Chakran väri on oranssi, joka rohkaisee heittäytymään ja nauttimaan elämästä.

Tämä sekoitus sopii sinulle, joka kaipaat elämääsi lisää intohimoa tai sinulle, joka tunnet olosi usein hiukan hermostuneeksi, jännittyneeksi tai tunnepuolella estyneeksi. Iloa, luovuutta ja leikkisyyttä lisäävä Flowing Emotion-tuoksusekoitus aktivoi kykyä tuntea tunteita ja kykyä nauttia seksistä, erotiikasta ja muiden seurasta iloisella ja rakastavalla tavalla.

Flowing Emotion sopii kaikille ihotyypeille. Greipin eteerinen öljy on erityisen sopiva rasvoittuvalle ihotyypille, sekä iholle, jolla esiintyy selluliittia. Lempeä, makea ja tasapainoinen ylang ylang eli tuoksuilangia, on hermostuneisuutta ja sydämen tykytystä rauhoittava sekä lihasjännityksiä lievittävä. Tämä trooppinen kukkaisöljy voi myös auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta. Lisää öljysekoitusta esimerkiksi vartalovoiteen tai kasviöljyn joukkoon. Lisäksi suosittelemme levittämään pohjaöljyyn laimennettua Flowing Emotion-öljysekoitusta suoraan sakraalichakran alueelle navan alapuolelle, naisilla kohdun ja munasarjojen kohdalle.

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä tuotetta. Jos kaipaat elämääsi lisää luovuutta, leikkisyyttä ja romantiikkaa, kokeile tätä aromaterapeuttista öljysekoitusta.

Huom! Jos haluat maksimoida sakraalichakran hoidon, käytä öljysekoituksen lisäksi muita Flowing Emotion-tuotteita. Chakravalikoimastamme löydät lisäksi sakraalichakralle suunnitellun suolasaippuan, vartalovoidepalan sekä parfyymiöljyn.

P.s. Tiedämme, että ekologisuus on todennäköisesti sinulle sydämen asia. Siksi meillä on ilo kertoa, että tämä tuote on pakattu kierrätettävään lasipulloon. Myös kartonkinen ulkopakkaus sopii kierrätykseen.

Lisätietoja tuotteesta

10ml

 

Vegaaninen

 

Käytä 3-5 tippaa tuoksulyhdyssä tai laimennettuna iholle 1-2 tippaa / 10ml pohjaöljyä tai voidetta. Ei laimentamattomana iholle. Ei sisäiseen käyttöön, haavoihin tai limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikaiseen käyttöön.

 

Huom! Greipin eteerinen öljy voi aiheuttaa iholle valoherkkyysreaktion. Älä siis käytä Flowing Emotion-öljysekoitusta iholle juuri ennen auringonvalolle altistumista.

 

 

KÄYTÄ: ihonhoidossa, meditaatiossa, huonetuoksuna aromalyhdyssä tai diffuuserissa, hieronnassa, kehoa parfymoimaan, itse valmistetussa kosmetiikassa.

Ainesosat

INCI: CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, CITRUS PARADISI M. PEEL OIL EXPRESSED*, VANILLA PLANIFOLIA SEED EXTRACT*, QUARTZ

* Sertifioitu luomuraaka-aine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FLOWING EMOTION -eteerinen öljyseos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *