GOOD VIBRATIONS -eteerinen öljyseos

Selkeyttävä öljysekoitus on positiivisuuden sanansaattaja. Käytä tätä öljysekoitusta, kun haluat hälventää uupumusta, kirkastaa ja virkistää ajatuksia sekä herättää sisäisen aurinkosi.

Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Ihonhoidossa käytettynä öljysekoitus kirkastaa ja puhdistaa sameaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”I Create My Own Life.”


35,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2110 Osastot: , , ,

Kuvaus

SITRUUNA & INKIVÄÄRI

I Create My Own Life

 

100 % luomu eteerinen öljysekoitus on positiivisuuden sanansaattaja, joka kirkastaa sameaa ihoa ja hälventää uupumusta

Tarvitsetko elämääsi lisää iloa ja riemukasta aurinkoenergiaa?

Uupumusta hälventävä, ajatuksia kirkastava, virkistävä ja optimistinen tuoksusekoitus herättää sisäisen aurinkosi. Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Olemme suunnitelleet Good Vibrations-chakraöljysekoituksen hoitamaan kehon kolmatta energiakeskusta, solar plexusta. Tähän tarkoitukseen valitsimme aromaterapialaatuisia sitruunan, appelsiinin, inkiväärin, katajan ja seetrin eteerisiä öljyjä.

Solar plexus-chakra sijaitsee rintalastan ja navan väliin jäävällä vatsan ja pallean alueella. Tämä chakra on henkilökohtaisen voiman ja viisauden, elämän hallinnan, itsetunnon ja ilon keskus. Chakran väri on iloinen keltainen.

Tämä öljysekoitus sopii erityisesti tuomaan elämään iloa ja lievittämään henkistä masennusta tai alakuloa. Kokeile avuksi vahvistamaan päätöksien tekoa, ja häivyttämään liiallista miellyttämisen halua tai liiallisia itseen kohdistuvia vaatimuksia.

Good Vibrations sopii kaikille ihotyypeille. Sitruunan ja inkiväärin eteeriset öljyt ovat antiseptisiä, verenkiertoa parantavia ja ruoansulatusongelmia lievittäviä. Sitruuna on erittäin antioksidanttipitoinen öljy, joka kirkastaa ja puhdistaa sameaa ihoa sekä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Inkiväärillä on ihoa lämmittävä vaikutus, joten Good Vibrations on ihana öljysekoitus vaikkapa palelevien jalkojen hierontaan. Lisää öljysekoitusta esimerkiksi vartalovoiteen tai kasviöljyn joukkoon. Lisäksi suosittelemme levittämään pohjaöljyyn laimennettua Good Vibrations-öljysekoitusta suoraan solar plexus-chakralle pallean alueelle.

 

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä tuotetta. Jos kaipaat päiviisi iloa, toivoa ja positiivisuutta, tämä öljysekoitus on todella kuin nestemäistä aurinkoenergiaa!

Huom! Jos haluat maksimoida solar plexus-chakran hoidon, käytä öljysekoituksen lisäksi muita Good Vibrations-tuotteita. Chakravalikoimastamme löydät lisäksi solar plexukselle suunnitellun suolasaippuan, vartalovoidepalan sekä parfyymiöljyn.

P.s. Tiedämme, että ekologisuus on todennäköisesti sinulle sydämen asia. Siksi meillä on ilo kertoa, että tämä tuote on pakattu kierrätettävään lasipulloon. Myös kartonkinen ulkopakkaus sopii kierrätykseen.

Lisätietoja tuotteesta

10ml

 

Vegaaninen

 

Käytä 3-5 tippaa tuoksulyhdyssä tai laimennettuna iholle 1-2 tippaa / 10ml pohjaöljyä tai voidetta. Ei laimentamattomana iholle. Ei sisäiseen käyttöön, haavoihin tai limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikaiseen käyttöön. Huom! Sitruunan eteerinen öljy voi aiheuttaa iholle valoherkkyysreaktion. Älä siis käytä Good Vibrations-öljysekoitusta iholle juuri ennen auringonvalolle altistumista.

 

KÄYTÄ: ihonhoidossa, meditaatiossa, huonetuoksuna aromalyhdyssä tai diffuuserissa, hieronnassa, kehoa parfymoimaan, itse valmistetussa kosmetiikassa.

Ainesosat

INCI: CITRUS LIMON PEEL OIL EXPRESSED*, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL*, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, QUARTZ

* Sertifioitu luomuraaka-aine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GOOD VIBRATIONS -eteerinen öljyseos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *