Kuvaus

Nyt uudessa 200ml tuubissa!

Kiiltoa ja eloa hiuksiin luonnollisesti. Hoitaa ja tervehdyttää erityisesti kutiavaa, näppyläistä, rasvaisuuteen taipuvaista päänahkaa. Tekee hiuksista ryhdikkäät ja kiiltävät. Ehkäisee hiustenlähtöä, puhdistaa hiuspohjaa ja tasapainottaa talineritystä sekä stimuloi hiusten kasvua. Parantaa hiusvärin pysyvyyttä. Huuhtelua voi käyttää vaikka joka pesun jälkeen ja se korvaa hoitoaineen. Tämän luonnollisemmaksi ei hiustenhoito voi enää tulla!

Käytä shampoopalalla pesun jälkeen. Hiushuuhtelu on täydellinen kaveri shampoopalalle. Hiushuuhtelu irrottaa saippuan hiuksista ja palauttaa hiuspohjan ja hiusten luonnollisen ph:n. Suosittelemme huuhtelua erityisesti shampoopalalla pesemistä aloitteleville, koska se nopeuttaa mahdollisesti alkuvaiheessa tulevan tahmaisen reaktion häviämistä hiuksista.

Käyttö: Ravista hiushuuhdetiivistepulloa että uutteet sekoittuvat kunnolla, mittaa 10ml tiivistettä muovipulloon tai kuppiin, lisää 100-200ml lämmintä vettä. Jos hiusten latvat ovat todella kuivat ja vahingoittuneet voit tehdä myös vahvemman seoksen. Lyhyille hiuksille riittää puolet annoksesta. Pese hiukset shampoopalalla, huuhtele hyvin ja pyyhekuivaa ylimääräinen vesi pois. Kaada hiushuuhdetta tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin. Voit huuhtoa hiukset halutessasi kevyesti tai jättää hoidon hiuksiin. Hoito on tehokkaampi jos jätät sen hiuksiisi.

Lisätietoja tuotteesta

Vegaani.

200ml

Ainesosat

INCI: Pyrus Malus Ferment Filtrate,  Mentha Piperita Leaf Oil*, Juniperus Communis Leaf*, Rosmarinus Officinalis Leaf*, Juniperus Communis Fruit Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Limonene**, Linalool**

* Wild crown or certified organic ingredient
** Occurs naturally in essential oil

2 arviota tuotteelle Kataja Hiushuuhtelu

 1. Arvostelu tuotteesta: 1 / 5

  Katja

  Erittäin voimakkaan ja pistävän hajun vuoksi en voinut käyttää yhtä kertaa enempää. Harmittaa koska yhdessä teepuu shampoopalan kanssa tuli ihanan tuntuiset hiukset. Mielestäni en ole edes hajusteille yliherkkä. Olisikohan Kanerva hiushuuhde miedomman tuoksuinen?

  • Suvi

   Harmi kun reagoit noin herkästi tuotteeseen. Miedonsitko hiushuuhdetta kuinka paljon? Voit laittaa vettä vähän enemmän kuin ohjeessa sanotaan ja voit joko huuhdella huuhteen pois tai jättää hiukseen. Molemmat hiushuuhteemme ovat omenaviinietikkapohjaisia, joten voimakas haju tulee siitä. Haju on luontainen etikalle, joten tuoksua ei valitettavasti voi miedontaa muuten kuin vedellä tai voit halutessasi sekoittaa pari tippaa mieluista eteeristä öljyä. Voimakas haju yleensä hälvenee hiuksesta vaikka onkin levitysvaiheessa vahva.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jenni

  Aivan ihana, ja kyllä, voimakkaasti tuoksuva hoitoaine, joka on ollut tehokas myös teinin rasvoittuvalle päänahalle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *