Konjac Sieni Aloe Herkälle Iholle

Kasvojenpesusieni kuivalle, herkälle, atooppiselle ja allergiaan taipuvalle iholle.


10,90 

Varastossa

(5 tuotearviota)

Kuvaus

Aloe Konjac Sponge -kasvojenpesusieni kuivalle, herkälle, atooppiselle ja allergiaan taipuvalle iholle. Aloe Konjac Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava, luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA

Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä. Hyvän Olon Maailman Aloe Konjac Sponge pesee uskomattoman hellävaraisesti helposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon.

Käytä aina mietoja puhdistusaineita ja haaleaa vettä. Pyörittele sientä kevyesti iholla ja huuhdo lopuksi haalealla vedellä. Taputtele iho kuivaksi, älä hankaa pyyhkeellä. Puhdistaa ihohuokoista meikin, lian ja talin. Kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan. Tasapainottaa ihon pH:n. 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita. Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.

Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sitä jääkaapissa.

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANI

Kierrätysohjeet: Konjac-sienet ovat täysin maatuvia ja ne voi kierrättää biojätteen kanssa.

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

5 arviota tuotteelle Konjac Sieni Aloe Herkälle Iholle

 1. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Iho on ollut hieman parempi, käytettyäni tätä reilun viikon. En voi vannoa, että johtuu tästä sienestä, mutta jatkan kokeilua avoimin mielin.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hauska putsailla tällä kasvoja.

 3. Anna T. (varmistettu kirjoittaja)

  Alkuun tuntui tosi kivalta kasvoilla, mutta nopeasti huomasin ettei herkälle iholle voi edes aloesientä päivittäin käyttää. Edelleen käytän putsarina suihkussa ja saunassa, saan samalla kuorinnan. Aika pian sieni tuntui kuivuvan, eikä se pehmene kovin helposti.

 4. Tuija (varmistettu kirjoittaja)

  Sopii hyvin herkälle iholle. Parin käytön jälleen iho tottui.

 5. Kati (varmistettu kirjoittaja)

  Puhdistaa hyvin ja iho on tosi sileä käytön jälkeen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *