Konjac Sieni Bamboo Charcoal Rasvoittuvalle Iholle

Kasvojenpesusieni seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit).


10,90 

Varastossa

(6 tuotearviota)

Kuvaus

Bamboo Charcoal Konjac Sponge -kasvojenpesusieni rasvoittuvalle iholle. Sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen teini-iholle ja miehille. Hyvän Olon Maailman Bamboo Charcoal Konjac puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton ja pH:ta tasapainottava, luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni.

SYVÄPUHDISTAVA JA TALINERITYSTÄ TASAPAINOTTAVA

100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen. Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten ihon liiallista talineritystä, jolloin mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostuminen vähenee. Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon. Kuorii hellävaraisesti palauttaen ihon heleyden, hoitovoiteet pääsevät imeytymään paremmin ja hoitamaan ihoa.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.

Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sen jääkaapissa. Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jonka ansiosta finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANINEN

Kierrätysohjeet: Konjac-sienet ovat täysin maatuvia ja ne voi kierrättää biojätteen kanssa.

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

6 arviota tuotteelle Konjac Sieni Bamboo Charcoal Rasvoittuvalle Iholle

 1. Siri

  Täydellinen tuote rasvaiselle 30+ iholleni. Mielestäni säännöllisesti käytettynä ihohuokoset selvästi pienentyneet ja iho rauhallinen sekä sileämpi.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Näpyille vähän koiteltu ja ei tietoa et toimiiko!

 3. Tanja M. (varmistettu kirjoittaja)

 4. Hanna S. (varmistettu kirjoittaja)

  Teinillä ei ole ollut vuosiin iho näin hyvässä kunnossa, kuin viikon käytön jälkeen nyt on.

 5. Maarit (varmistettu kirjoittaja)

  Mitään muuta ei tarvitse ihon puhdistukseen kuin tämän sienen. Ensin pesen meikit pois ja sen jälkeen kastelen sienen vedellä ja käyn kasvot läpi. Paras ihonpuhdistus tuote mitä olen koskaan käyttänyt on nämä konjac sienet.

 6. Anni (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *