Konjac Sieni Vartalolle

Vartalosieni kaikille ihotyypeille. Puhdistaa, kuorii, pehmittää ja rauhoittaa ihon pintaa.


14,90 

Varastossa


Kuvaus

Pure Konjac Sponge -vartalosieni kaikille ihotyypeille. 100 % Luonnollista kasvikuitua, 100 % Biologisesti hajoava, 100 % väriaineeton, sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Iso vartalonpesusieni tekee peseytymisestä nautinnon, kun sienen samettisen pehmeä pinta hyväilee hellästi ihoa. Konjac -vartalosieni puhdistaa, kuorii, pehmittää ja rauhoittaa ihon pintaa. Kevyt kuorinta avaa ihon pinnan ja poistaa siitä kuivan, kuolleen solukon, jolloin iho hengittää paremmin, on heleämpi, pehmoisempi ja ottaa paremmin vastaan kosteusvoiteen. Sienen pyörittely iholla saa aikaan verenkierron vilkastumisen, iho virkistyy, ihon väri paranee, kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja solunmuodostus vilkastuu. Rinnan alueella, selässä ja hartioissa usein esiintyvien epäpuhtauksien määrä vähenee pikkuhiljaa ja ihon kunto paranee. Sienen käyttöä suositellaan myös karvanpoiston jälkeen. Sienen verkkorakenne kuorii ihoa ja pitää karvatupen suun auki, estäen karvatupentulehdukset ja karvojen sisäänkasvamisen. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja joustavalta. Ei enää kuivalta ja karhealta.

SOPII KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Pure Konjac -perussieni on valmistettu 100 % Konjac -juuresta. Se sopii kaikille ihotyypeille. Sienellä on ihoa rauhoittava ja pH:ta tasapainottava vaikutus. Käytä oman mielesi mukaan pelkkää sientä tai vaahtoavaa pesua kaivatessasi tiputa sienelle muutama pisara lempisuihkugeeliäsi. Pesuaineeksi suosittelemme valitsemaan jonkin luonnonkosmetiikkasarjan suihkugeelin. Silloin ihosi suojavaippa pysyy vahingoittumattomana ja iho voi hyvin.

Käytön jälkeen huuhdo sieni hyvin puhtaaksi, purista se mahdollisimman kuivaksi kämmenten välissä (älä missään nimessä väännä sientä kuivaksi!!!) ja sen jälkeen laita sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan tai säilytä sitä jääkaapissa. Älä koskaan jätä sientä makaamaan veteen tai kosteaan paikkaan kuten esim. suihkukoppiin. Mitä kuivemmassa ja raikkaammassa paikassa sientäsi säilytät, sitä kauemmin se kestää. Vaihda sieni uuteen 2-3 kuukauden välein tai aina, kun se alkaa murentua.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.

Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sen jääkaapissa.

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANI

Kierrätysohjeet: Konjac-sienet ovat täysin maatuvia ja ne voi kierrättää biojätteen kanssa.

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konjac Sieni Vartalolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *