Konjac Sieni Pure

Kasvojenpesusieni normaalille iholle/kaikille ihotyypeille.


10,90 

Varastossa

(3 tuotearviota)

Kuvaus

Pure Konjac Sponge -kasvojenpesusieni normaalille iholle/kaikille ihotyypeille. Pure Konjac Sponge puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle. Sieni on valmistettu elintarvikelaatuisen Konjac -kasvin juuren “Glucomannan” – kuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet.

Puhdistaa ihohuokoista meikin, lian ja talin. Kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan. Tasapainottaa ihon pH:n. 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita. Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen.

Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sitä jääkaapissa.

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANINEN

Kierrätysohjeet: Konjac-sienet ovat täysin maatuvia ja ne voi kierrättää biojätteen kanssa.

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

3 arviota tuotteelle Konjac Sieni Pure

  1. Tuovi (varmistettu kirjoittaja)

  2. Susanna R. (varmistettu kirjoittaja)

  3. Venla (varmistettu kirjoittaja)

    Muuten hyvä, mutta mukana ei ollut käyttöohjeita, joten en tiedä käytänkö sientä oikein.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *