KORENTO-näytteet


6,00 


Poista
(8 tuotearviota)
Tuotetunnus (SKU): 1132 Osastot: , ,

Kuvaus

Korento -näytteitä voi tilata 5 kpl 6€ hintaan.

Korento -näytteiden mukana saat 6€ alekoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi. Alekoodi pätee vain Korento-meikkisarjan tuotteisiin.

Näytteet ovat joko näytenapeissa tai suljetuissa näytepusseissa, riippuen tuotteen koostumuksesta. Näytteet lähetetään kirjeitse mikäli et tilaa muita tuotteita.

Lisätietoja tuotteesta

Tuotetietoja ei lisätty

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

8 arviota tuotteelle KORENTO-näytteet

 1. Ida (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä tapa tutustua tuotteisiin ja etsiä sopivaa sävyä. Näytteistä riittää useampaan testikertaan.

 2. Tuija

  Nämä on tosi käteviä ja riittoisiakin. Kiva että voi kokeilla ennen täysikokoisen tuotteen ostamista. Välttyy hutiostoilta.

 3. Inga

  Tosi kiva, että meikeistä on näytteitä tarjolla! Näytteiden avulla oikean sävyn löytyminen helpottuu, kun ei tarvitse pelkkien kuvien perusteella tehdä lopullista valintaa. Hyvää on myös se, että tuotteeseen ehtii tutustua muutaman käyttökerran verran, sillä näytteet ovat riittoisia. Kannattaa ehdottomasti tilata ensin näytteet, jos sävyn valinta tai tuotteen sopivuus omalle iholle yhtään mietityttää.

 4. Maija Meroma (varmistettu kirjoittaja)

  Kiva, kun on saatavana näytteet kokeiltavaksi. Se ei taida olla kovin yleistä. Eniten olin kiinnostunut mineraalimeikkipohjista, jotka olivatkin hyviä.

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyväntuntuisia tuotteita pintakuivalle iholle

 6. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ei sovi kuivalle iholle

  • Flow Cosmetics-asiakaspalvelu (store manager)

   Haluaisimme kovasti kuulla, mitkä tuotteet eivät sovi kuivalle iholle. Voimme mieluusti suositella sinun ihoosi sopivat tuotteet sekä antaa mahdollisia käyttövinkkejä. 🙂

 8. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyviä tuotteita pääosin. Pohjustusvoide ei ollut minulle täysin hyvä pintakuivan ihoni takia, jolloin ihon kuivuus tuli selvemmin näkyviin. Huuli ja poski värit ovat tosi ihania, tilaan niistä varmaan vielä aidonkokoiset versiot.❤️

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *