Ale!

FLOW Mineraalimeikkipuuteri Porcelain

Mineraalimeikkipuuteri saa ihosi näyttämään terveen heleältä ja sopii herkällekin iholle.


19,90  13,95 

Varastossa

(23 tuotearviota)

Kuvaus

Mineraalimeikkipuuteri saa ihosi näyttämään terveen heleältä ja sopii herkällekin iholle. Meikkipuuteri peittää hyvin epätasaisuuksia, mutta on silkkimäisen kevyt eikä kuivata ihoa. Sisältää luonnollisen n. 15 aurinkosuojakertoimen.

Sävy: Porcelain. Sopii vaalealle iholle, heleyttää kalvakkaa ihoa. Viileä värisävy.

Käyttö: Levitä pieni määrä kerrallaan iholle pyörittävin liikkein. Lisää kerroksia halutun peittokyvyn saavuttamiseksi. Siveltimen tulee olla pehmeä ja laadukas, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Flow-meikkipuutereiden sisältämä mica-kiille on eettisesti ja valvotuissa olosuhteissa tuotettua.

Lisätietoja tuotteesta

Flow kosmetiikan 100 % mineraalimeikkipuuteri

Hengittävä meikki, joka ei tuki ihohuokosia, eikä aiheuta finnejä. Erinomainen peittävyys. Hoitaa iho-ongelmia, esim. sinkkioksidi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Sopii allergioista kärsiville; tuote on hajusteeton, öljytön ja säilöntäaineeton. Puuteri on ihoa suojaava, antaa noin 15 aurinkosuojakertoimen. AITO 100 % mineraalimeikki, ei turhia lisäaineita. Tuote ei sisällä nanohiukkasia, talkkia tai Bismuth Oxychloridia.

Ecocert-sertifioidut pigmentit takaavat korkean laadun. Flow puuterit valmistetaan alusta loppuun saakka omalla pientehtaallamme Hyvinkäällä.

Koko 8g

Kierrätysohjeet: Koko purkki (pohja, kansi) voidaan kierrättää muovinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Mica, Zinc Oxide (CI77947), Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides; CI77492, CI77491, CI77499

23 arviota tuotteelle FLOW Mineraalimeikkipuuteri Porcelain

 1. Kristiina Ainali

  Luonnollinen meikki.Vihertävän peitetuotteen kera & kerroksittain leviteltynä tasoittaa couperosa-ihoni sävyä.Porcelain sävy sopii talvimeikiksi ja vanillan tai peachin kanssa sekoitettuna kesällä omalle iholleni.Olen käyttänyt noin 2 vuotta ja ihoni(herkkä,pintakuiva sekaiho) on pysynyt todella hyvässä kunnossa.

 2. Jenna

  Yksi lempparimineraalipuutereista! Loistava sävy punertavalle vaalealle iholle, ei tuki ongelmaihoa.

 3. Sini

  Sopii hyvin myös kuivalle iholle. Helppo levittää siveltimellä ja helppo pestä pois kasvoilta.

 4. Sanni

  Vuosi sitten tutustuin ystävän suosittelemana tähän ihanuuteen ja koukutuin heti! Herkkä, punoittava, pintakuiva ja näppyläinen ihoni saa kevyen ja todella luonnollisen tasoituksen tämän avulla. Kesät talvet arkeen ja juhlaan. Eipä tarvitse tehdä enää hutiostoksia tällä saralla.

 5. EK

  Ihana tuote, kevyt mutta peittävä. Riittoisa. Upea lyhyt INCI. Ainut huono puoli on se että tuppaa pöllyämään vaatteille ja pöydälle kun suhii siveltimellä ja hakkaa tuotetta kannelle (ei aina tule tarpeeksi pölyä ulos purkista).

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan kevyt, sopiva akneen taipuvaiselle iholleni, ei tuki ihohuokosia, mutta tekee fressin ilmeen! Tasoittaa punaisuutta. Tosin isompiin näppyihin tarvitsisi vielä enemmän peittävyyttä…

 7. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 8. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Vähentää hyvin punakkuutta.

 9. Tuovi (varmistettu kirjoittaja)

  muuten hyvä, mutta tulee huonosti “purkista”

 10. Maarit (varmistettu kirjoittaja)

 11. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 12. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 13. Henna Mero (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellistä!

 14. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti paras puuterini ikinä. Minulla on hyvin vaalea, skandinaavisen herkkä iho. Tämä puuteri peittää kevyesti, mutta tarpeeksi ihoni luontaista punaisuutta ja pientä epätasaisuutta. Isompia näppylöitä varten käytän erikseen meikkivoidetta, mutta etenkin kesäisin tämä on kaikki, mitä tarvitsen. Olen ollut tähän tyytyväinen jo monen vuoden ajan enkä aio vaihtaa. Ehdoton suositus, etenkin herkkä- ja vaaleaihoisille!

 15. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana tuote, soveltuu akneiholle paremmin kuin mikään muu tuote. Peittävyyttä saa kerrostamalla. Niin kevyt iholla ja kestää koko päivän!

 16. Ida (varmistettu kirjoittaja)

 17. Heli

  Tämä puuteri ahkerassa käytössä baby face puuterin lisäksi. Kevättä ja kesää kohti tämä sävy sopii täydellisesti. Iho on ihanan tasainen ja luonnollisen näköinen, silti puuteri peittää todella hyvin ihon epätasaisuuksia. 👍

 18. Saara (varmistettu kirjoittaja)

 19. Taina (varmistettu kirjoittaja)

 20. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Sulautui ihoni sävyyn oikein hyvin ja sai erittäin rasvoittuvan ihoni pysymään hyvänä pitkän aikaa (tämä on harvinaista). Tämän käyttöä jatkan ehdottomasti, sillä se on suomalaista!

 21. Heta (varmistettu kirjoittaja)

 22. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Tätä tuotetta olen käyttänyt jo muutaman vuoden. Olen vuosia käyttänyt lukuisia erilaisia meikkivoiteita ja puutereita ja mikään muu tuote ei ole sopinut herkälle pintakuivalle sekaiholleni paremmin kuin tämä. Sävynkin saa hyväksi kesäiholle ja talvi-iholle, kun sekoittaa kahta sävyä. Huipputuote!

 23. Anonymous (varmistettu kirjoittaja)

  Oikean sävyinen, pöllyää kuitenkin reilusti

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...