Ale!

KORENTO Mineraalimeikkipohja

Mineraalimeikkipohja = meikkivoide+puuteri. Yksi tuote riittää koko meikkipohjaan!

Valoa heijastavilla mineraalipigmenteillä heleyttävä ja juonteita häivyttävä lopputulos.

Helppo käyttää. Erinomainen pysyvyys.

Kerrostamalla saadaan säädeltyä peittävyyttä.
Yksi kerros = kevyt lopputulos, useampi kerros = erittäin peittävä lopputulos.

Puuterin sisältämä lesitiini auttaa tuotetta levittymään erinomaisesti myös pintakuivalle iholle.


35,00  15,00 


Poista
(68 tuotearviota)

Kuvaus

Jauhemainen, luonnonkosmetiikan mineraalimeikkivoide kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä pintakuivalle iholle sekä ikääntyvälle iholle.

Yksi tuote, jolla saat koko meikin luotua. Korento mineraalimeikkipohja= meikkivoide+puuteri yhdessä. Helppoa ja nopeaa. Mineraalimeikki on myös erittäin hyvin kestävä, se kestää iholla koko päivän eikä tahraa.

Korento Perfecting Mineral Base-mineraalimeikkipuuterilla luot upean, viimeistellyn meikkipohjan niin arkeen kuin juhlaan. Hienojakoisen puuterin sisältämät korkealaatuiset valoa heijastavat mineraalipigmentit antavat iholle luonnollisen hehkun ja sekoittuvat kauniisti ihosi sävyyn.

Mineraalipuuteri tasoittaa ihon sävyä sekä peittää ihon punaisuutta ja epäpuhtauksia samalla antaen ihon hengittää. Tuote soveltuukin hyvin esim. couperosa iholle sekä rosaceasta kärsiville. Myös herkkäihoiset ja atoopikot ovat tykästyneet Korento-mineraalimeikkipohjaan.

Puuterimaisen meikkipohjan peittävyyttä voidaan säätää kerrostamalla. Lisäämällä yhden kerroksen meikkipuuteria saat kevyen, ihon sävyä tasoittavan ja hyvin luonnollisen lopputuloksen. Kerrostamalla meikkipuuteria saat enemmän peittävyyttä kasvojen mahdollisille ongelma-alueille, meikkipohjan pysyessä silti kauniina ja raikkaana.

Lopputuloksena samettisen pehmeä, tasainen ja hehkuva pohja. Kuin toinen iho!

Monet mineraalimeikkipohjat korostavat ihon kuivia kohtia eivätkä välttämättä sovi ikääntyvälle iholle, jossa on juonteita. Tämä johtuu siitä, että perus mineraalimeikissä ei ole ihoa hoitavia ainesosia ja peruslaatuiset mineraalipigmentit saattavat jopa imeä ihosta kosteutta. Korento-mineraalipohjassa olemme ratkaisseet tämän ongelman käyttämällä lesitiinillä pinnoitettuja huippulaadukkaita pigmenttejä. Lesitiinin rakenne on lähellä ihon omia rasvoja, ja siten se soveltuu erittäin hyvin pintakuivalle iholle eikä korosta kuivia kohtia. Ikääntyvä iho hyötyy myös hoitavasta lesitiinistä, joka auttaa tuotetta levittymään tasaisesti iholle.

 

Käyttöohje: Ennen mineraalimeikkipuuterin levitystä kasvoille kannattaa levittää hyvä kosteutustuote, mikäli ihosi on kuivuuteen taipuvainen. Anna voiteen, öljyn tai seerumin imeytyä hyvin ennen meikkipuuteria. Sirota puuteria puuterirasian kannelle ja pyöritä puuteri tuuheaan kabuki-siveltimeen. Levitä puuteri kasvoillesi kabukilla pyörivin liikkein, lisää pieni määrä kerrallaan.

Kauniin levittyvyyden kannalta on erittäin tärkeää että sivellin on tuuhea ja melko tasapäinen. Löydät tarkoitukseen sopivan siveltimen kabuki-nimellä kauppojen meikkisivellin osastoilta. Muista myös puhdistaa sivellin säännöllisesti muutamien käyttäkertojen välein. Vääränlainen sivellin aiheuttaa usein sen että tuote ei tunnu antavan tarpeeksi peittävyyttä. Tämä johtuu siitä että sivellin ei annostele tuotetta tarpeeksi kerralla iholle jotta peittävyyttä tulisi. Liian harvoin puhdistettu sivellin taas tekee meikin levittämisestä hankalaa ja lopputuloksesta epätasaisen, iho saattaa myös ärtyä likaantuneesta siveltimestä.

 

Miten KORENTO Mineraalipuuteri eroaa Flow Mineraalipuuterista?

Molemmissa puutereissa olemme käyttäneet täysin luonnonmukaisia Cosmos/Ecocert sertifioituja pigmenttejä, mutta pigmentit eivät kuitenkaan ole samoja.

Flow-puutereissa käytämme peruslaatuisia pinnoittamattomia pigmenttejä, kun taas Korennossa pigmenttien pinnalla on lesitiinipinnoite. Lesitiini on luonnon lipidi, eli rasva, ja kun pigmentin pinta on päällystetty lesitiinillä, se liukuu iholla helpommin ja on sitä kautta erinomaisesti levittyvää, sekä se on parempi pintakuivalle iholle. Lisäksi Korento-meikkipuutereissa on enemmän valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tekevät ihosta heleän ja kuulaan, sekä häivyttävät optisesti ihon virheitä ja juonteita.

Jos siis sinulla on pintakuiva tai ikääntyvä iho, tai haluat todella heleän meikin, saat Korento-meikkipuuterilla paremman tuloksen. Jos kaipaat mattaisempaa lopputulosta, tai sinulla on erittäin rasvoittuva iho, suosittelemme Flow meikkipuuteria.

 

Kuinka KORENTO Mineraalimeikkipohjien sävyt eroavat Flow Cosmetics Mineraalimeikkipuutereiden sävyistä?

Warm 01 – Vaaleampi kuin Flow IVORY
Warm 02 – Flow IVORY
Warm 03 – Flow PEACH
Warm 04 – Flow AMBER
Warm 05 – Flow HONEY
Cool 01 – Flow BABY FACE (neutraalimpi sävy)
Cool 02 – Flow PORCELAIN
Cool 03 – Flow PORCELAIN ja VANILLA välillä
Cool 04 – Flow VANILLA
Cool 05 – Flow SUN

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANINEN

10g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen. Tuotteen muovipakkaus kuuluu muovinkeräykseen.

Ainesosat

Ainesosat: Mica-kiille, Hydrogenoitu lesitiini, sinkkioksidi, titaanidioksidi, rautaoksidit.

INCI: MICA*, HYDROGENATED LECITHIN*, CI 77947*, CI 77891*, CI 77492*, CI 77491*, CI 77499*

* Ecocert tai COSMOS hyväksytty raaka-aine

Kaikki raaka-aineet ovat sertifioidussa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä. 100% aito mineraalimeikki. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita.

Valmistettu Suomessa Flow Cosmeticsin pientehtaalla Riihimäellä.

68 arviota tuotteelle KORENTO Mineraalimeikkipohja

 1. Jane

  Huikean ihana! Iho näyttää ja tuntuu silkkisatiinilta. Pysyy hyvin iholla koko päivän. Ei kellu eikä keräänny juonteisiin.

 2. Anne

  Paras kokeilemani mineraalipohja! Erittäin luonnollisen oloinen, näköinen ja tuntuinen. Peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla. Ei kuivata kuitenkaan kiiltämättä. Pysyy tasaisena eikä keräänny juonteisiin. Tässä pysyn 🙂

 3. Jaana

  Testerien perusteella ehdottomasti paras kokeilemani mineraalimeikkipohja, ja olen kokeillut monia! Tämä on kyllä hintansa arvoinen, mutta toki sen verran tyyris, että olisi mahtavaa jos tästä saisi myös pienempiä matkakokoja; itselläni ainakin ihonväri vaihtelee vuodenajan mukaan niin paljon, että tarvitsisin ainakin kolmea eri sävyä vuoden mittaan, mikä käy jo kukkarolle.

 4. Sanna

  Tästä olisi huippua saada kiinteä kakkuversio matkoja varten! 🙂

 5. Taija

  Olen käyttänyt jo useamman vuoden Flow Cosmetics:n mineraalimeikkipuuteria ja pitänyt siitä paljon. Tästä luvattiin parempaa lopputulosta ja hintakin on paljon korkeampi. Lopputulos mielestäni kuitenkin huonompi kuin Flow Cosmetics:n puuterilla. Sävy myös vaaleampi mitä ohjeistetussa taulukossa oli. Hinta-laatusuhde ei täsmää.

 6. Jenni

  Meikkipohja sulautuu ihanasti ihoon levityksen jälkeen ja pysyy, tykkään! Ostin kuitenkin astetta liian vaalean sävyn, joten menee talveen saakka, että sävy on päivityksen jälkeen taas oikea…. Suosittelen tuotetta!

 7. Sari

  Tämä ollut nyt käytössä keväästä saakka ja on osoittautunut todella loistavaksi tuotteeksi! Kesän 30 asteen helteet ja tämä pysyy iholla koko päivän hyvänä, ei paakkuunnu eikä keräänny juonteisiin eikä tarvitse korjailla pitkin päivää. Tästä tuli nyt minun uusi luottokumppani!

 8. Emmi

  Täydellinen pohja – pysyy hyvänä koko päivän eikä näytä liian meikatulta. Ihana koostumus,joka levittyy hyvin.

 9. Tanja

  Kesäksi ostin ja on hyvä peitto ja pysyvyys, mutta hiukan kuivattaa pintakuivaa ihoani. Mutta hyvää tavaraa silti on!

 10. Nina

  Tilasin pari näytettä, ja kahden kokeilun perusteella sanoisin, että tämä tulee pysyvästi käyttöön. Tuntuu iholla hyvältä, helppo käyttää. Pelkkää plussaa.

 11. Elisa

  Kotimainen tuote joka sulaa ihanasti ihoon. On ollut edm ja lily lolon sekä flown vanhaa mineraalipohjaa ja korento on kyl paras.
  Peittää sopivasti. Sulaa ihoon.

 12. Jenni

  Todellakin kuin toinen iho. Tällaiselle laiskalle meikkaajalle ollut pelastus. Ei tarvitse välttämättä minkäänlaisia meikkivoiteita ja saa hyvän luonnollisen tuloksen. Luottotuote heti kerrasta!

 13. Kirsi

  Tällä saa luonnollisen kuulaan pohjan. Peittää myös punoituksia koska mahdollista kerrostaa. Herkälle iholle ei ole tullut minkäänlaisia ärsytyksiä. Kestää yllättävän hyvin kuumissakin olosuhteissa eikä tuki ihoa. Talvella kaipaa ehkä parempaa kosteutusta alle.

 14. Kati

  Kevyt, ihoa ärsyttämätön. Peittää sopivasti, hyvä tuote!

 15. Theia

  Olen kauan käyttänyt Flown perus mineraalimeikkipuuteria ja päätin kokeilla tätä. Tuli valittua liian vaalea sävy sillä vertasin toiseen tuotteeseen… Hinta kalliimpikin. En ollut tyytyväinen.

 16. Eevis (varmistettu kirjoittaja)

  Luonnollisen kuulas pohja, toimii pintakuivuten taipuvaiselle iholle. Kerrostamalla saa hyvin lisää peittävyyttä. Sävy (cool 02) vastasi juuri aiemmin käyttämäni Flow-meikkipuuterin Porcelain-sävyä.

 17. Saara

  Tuntuu ihanan pehmeältä pintakuivuuttaan ritisevälläkin iholla. Ja hitsit miten mahtavan riittoisa pakkaus!

 18. Satu

  Paras meikkipohja ikinä! Peittää luonnollisesti, pysyy koko päivän. Edes t-alue ei ala kiiltämään työpäivän aikana. Ei kutise eikä muutenkaan tunnu miltään.

 19. Marjatta (varmistettu kirjoittaja)

  Parempi kuin Flown perusmineraalimeikkipuuteri. Pidän tästä hyvin paljon, ei kutise ja levittyy helposti.

 20. Ida

  Sulautuu hyvin ihoon ja lopputulos on kauniin luonnollinen ja heleä. Kerrostamalla saa myös peittävämmän lopputuloksen. Todella helppo levittää. Sopii kuivalle, herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. T-alueella kuitenkin kiiltelee jonkin verran, mutta näin talvella toimii ihan hyvin. Pakkaus on kaunis ja kätevän kokoinen.

 21. Hanna

  Riittoisa, luonnollinen ja helppo sekä nopea levittää laadukkaalla kabukilla. Erittäin hyvä meikkipohja itsellä etenkin arjen kiireessä.

 22. Tuija

  Tosi luonnollinen meikkipohja. Ei tunnu eikä näytä meikatulta, mutta kuitenkin peittää. Helppo ja nopea levittää, eli tosi kätevä tuote arjessa. Käy hyvin aikuisemmallekin iholle kunhan muistaa riittävän kosteutuksen alle.

 23. Betty (varmistettu kirjoittaja)

 24. Jenni P. (varmistettu kirjoittaja)

 25. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän tätä voidemaisen pohjan päälle, jos haluan huolitellumman tuloksen. Käy myös sellaisenaan nopeaksi arkimeikiksi. Tilauskokemus oli hieman hankala sävyjen nimien puuttumisen vuoksi (en tiedä johtuiko tämä siitä, että tein tilauksen mobiilissa). Vasta tilauksen vahvistusvaiheessa näkyi sävymerkintä, joka olisi ollut väärä ellen olisi käynyt vaihtamassa.

 26. Eveliina (varmistettu kirjoittaja)

  Ainoa mineeraalimeikkipohja jota olen käyttänyt, enkä koe tarvetta kokeilla muita. Peittää hyvin, näyttämättä luonnottomalta.

 27. Tarja J. (varmistettu kirjoittaja)

 28. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Talvi-iholleni oikea sävy (2) ja koostumus on mukava, ei lainkaan kuivattava. Kerrostettuna saan myös aknearvet piiloon. Oikein hyvä tuote!

 29. Sirpa S. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä puuteri, peittää hyvin pienet punoitukset ja iho virheet. Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholleni.

 30. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Luonnollisen lopputuloksen antava mineraalimeikit, joka ei kuivata, eikä tuo juonteita esiin. Puolipeittävä.

 31. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana tuote! Peittää hyvin muttei kuitenkaan ole maskimainen.

 32. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Paras meikkipohja, jota olen kokeillut. Pysyy hyvin paikallaan koko päivän. Tasoittaa hyvin ihon epätasaisen värin, mutta ihan kuin ei olisi meikkiä ollenkaan. Suosittelen!

 33. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti paras meikkipohja

 34. Mira (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo käyttää, riittoisa ja peittävä tarvittaessa. Jään asiakkaaksi 😊👌

 35. Elina (varmistettu kirjoittaja)

 36. Satu K. (varmistettu kirjoittaja)

 37. RIIKKA LEHTONEN (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tunne ja tasaiselta näyttävä iho.

 38. Marja-riitta (varmistettu kirjoittaja)

 39. Noora H. (varmistettu kirjoittaja)

  Olen epäillyt aina ettei minulle sovellu mineraalimeikkipohja, koska ihoni on herkästi taipuvainen kuivuuteen, mutta tämä on aivan loistava, kevyt, mukava iholla, helppo korjata (yleensä koko päivänä ei edes ole mitään korjattavaa!), Jos päivän aikana olen hieman hikoillut, olen vain vähän töpötellyt siveltimellä kevyesti kasvoja.

 40. Leena (varmistettu kirjoittaja)

  Paras mineraalipohja, kokeiltu on suurinpiirtein kaikkia. Ei tee kuivannäköistä jälkeä.

 41. Leena S. (varmistettu kirjoittaja)

 42. Krista

  Pitkään käytössä ollut erään ulkolaisen luonnonkosmetiikkamerkin meikkivoide, nyt olen etsinyt kotimaista korviketta. Valitettavasti tästä ei sellaista tullut.

  Ihoni on herkkä, reagoiva, couperoottinen, punakka iho. T-alue rasvoituu, otsa kiiltää hyvin iltapäivisin. Säännöllisesti myös hormonaalista näppyä. Toisaalta iholla pintakuivuutta etenkin ei-kesäaikaan. Vaikka cool 1 oli sopivan vaalea sävy, niin tuotteen käyttö työlästä. Tätä joutui kerrostamaan useamman kerroksen ja silti peittokyky huonompi, kun vakimeikkivoiteeni. Aikaa kului tuotteen laittoon huomattavasti enemmän ja lopputulos ei niin hyvä. Otsa alkoi myös kiillellä suht nopeasti. Harmi, meistä ei tullut uusia ystäviä. Ehkä toimii paremmin iholla, jolle riittää kevyempi peitto.

 43. Mari (varmistettu kirjoittaja)

  En huomannut eroa aiemmin käyttämääni Flow mineraalimeikkipuuteriin. Ihmettelen kovasti miksi sen valmistus lopetettiin ja tilalle tuli tämä hintavampi Korento tuote? Harmittaa tosiaan koska juuri hinta ja laatusuhde oli aiemmin kohdillaan. Haluan suosia kotimaista mutta joudun tilaamaan tuotteen aina verkkokaupasta ja tulee postikulut päälle. Paikkakunnallani ei ole tätä kyseistä tuotetta saatavilla millään jälleenmyyjällä.

  • Flow Cosmetics-asiakaspalvelu (store manager)

   Hei Mari, Flow-mineraalipuuteria ei olla lopettamassa. Ainoastaan pakkaus on muuttumassa suurempaan, joten siksi löytyykin meiltä tällä hetkellä poistohintaan. Flow-puuteri tulee pysymään pakkausmuutoksen myötä täysin samana. Korento sopii kuivemmalle ihotyypille ja sisältää lesitiiniä toisin kuin Flow.

 44. Jelena Mustaniemi (varmistettu kirjoittaja)

  Olen käyttänyt tätä tuotetta jo pitkään.

 45. leena.saarinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tällä saa todella luonnollisen pohjan, ei juutu rumasti kuiviin kohtiin ja toimii loistavasti myös rasvoittuvalla kesäiholla kunhan lisää viimeistelypuuteria päälle. Sävyt mielestäni todella vaaleat, kannattaa kokeilla ensin näytteiden kautta, jotta löytää hyvän. Olen yleensä meikkivoiteissa keskimääräistä vaaleampi, mutta tässä keskimmäinen sävy warm 03 toimii täydellisesti. Jos enemmän peitettävää, niin Korennon voidemainen meikkivoide toimii ainakin näytteen perusteella hyvänä lisänä, mutta tälläkin saa kerrostettuna enemmän peittävyyttä couperosa-punoituksiin.

 46. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan peittävä ja ihanasti heleyttävä pohjameikki. Iho voi hyvin, kun se saa hengittää meikin alla.

 47. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 48. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Peittää hyvin ihon epätasaista väriä

 49. miisa

  superhyvä tuote 💛 kävin tänään ostamassa työkavereille näitä kanssa tehtaanmyymälästä jossa tosi ystävällinen palvelu. 🥰 ehdotinkin että kannattaisi tehdä nyt somemarkkinointia koskien sitä kuinka hyvä ja hengittävä meikkipohja tämä on maskin kanssa.

 50. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 51. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla on aknen jäljiltä pigmenttimuutoksia ihossa, ja iho on todella kuiva. Jännitti, miten meikkipohja sopii minulle. Tuntuma on miellyttävä, vaikka iho onkin kuiva! Voidemaisella meikkivoiteella tulee kesken päivän sellainen olo, että tarvitsee lisäkosteutusta, mutta tällä menee koko päivä ihan mukavasti.

  Punaiset läiskät peittyvät aika hyvin kolmella kerroksella. Muualle kasvoihin ei tarvitse niin paljoa. Jälki on kauniin tasainen ja kuulas. Tykkään!

 52. Leena Nikkola (varmistettu kirjoittaja)

  Olen käyttänyt ennenkin ja toimii ihollani.

 53. Kristiina (varmistettu kirjoittaja)

 54. Mirka (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen meikkipohja, näyttää luonnolliselta ja kestää! 🙂

 55. Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä mineraalimeikkipohja! Levittyy kauniisti sekä peittää hyvin ihon pienet epätasaisuudet ja virheet, mutta ei keräänny kuiviin kohtiin ja näyttää kuin ei olisi meikkivoidetta ollenkaan. Kestää koko päivän hyvänä ja hikoillessa vaan paranee. Ei tuki ihohuokosia edes jos nukahtaa pesemättä meikkiä pois.

 56. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii todella hyvin ihollani. Plussaa riittävän vaaleista sävyistä. Loistava tuote!

 57. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Paras 🙂

 58. Jutta (varmistettu kirjoittaja)

  Riittoisa, helposti kerrostettava.

 59. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  hyvin pysyy iholla ja luonnollisen näköinen..sävyn valitseminen on vaikeaa, mutta ei jää käyttämättä

 60. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tuote! Nyt talveksi hyvä sävy, mutta kesällä varmasti hiukan liian vaalea.

 61. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Yllättävän peittävä mineraalipuuteri, sopii pintakuivalle iholle hyvin. Toivoisin vähän enemmän hehkua, lopputulos on mielestäni liiankin matta. Toimii hyvin, kun lisää päälle toisesta purkista hehkua ja kiinnittää kasvovedellä, kestää mainiosti ja helppo korjailla. Ostin kaksi vierekkäistä värisävyä, cool 02 ja 03 ovat hivenen liian vaaleita, mutta menevät näin talvella. Edellinen suosikki on ollut Idun Mineralsin sävy Freya, joka on vähemmän peittävä, mutta hehkuvampi. Kotimaisuus kiinnosti kokeilemaan, normaalihinnalla vähän turhan tyyris.

 62. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 63. Pirjo H. (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava tuote 54- vuotiaalle iholleni. Pysyy kokopäivän. Ei hilseile,niin kuin aiemmat käyttämäni tuotteet.

 64. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huipputuote !

 65. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Tätä kuvaa sana täydellisin mineraalimeikkipuuteri ikinä! Helposti levittyvä, kevyt ja hyvä koostumus. Purkki on erityisen kätevä!

 66. Mira (varmistettu kirjoittaja)

  Paras mineraalimeikkipohja! Pysyy hyvin ja tekee ihosta luonnollisen näköisen.

 67. Tiina M. (varmistettu kirjoittaja)

  Upea tuote, joka pelastaa päivän aina. Peittää juuri sen verran kuin tarve, tasoittaa ihon värin ja häivyttää virheet luonnollisesti, tuntumatta naamiolta. Ei myöskään takerru ikävästi kuiviin kohtiin iholla. Kerrostamalla saa kevyemmän tai vahvemman meikin. Luottotuote.

 68. Sari Honkala (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *