ONE WITH UNIVERSE -eteerinen öljyseos

Voimauttava öljysekoitus edistää henkistä tasapainoa, parantaa keskittymiskykyä sekä vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Erinomainen öljysekoitus meditaatioon.

Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Ihonhoidossa käytettynä öljysekoitus silottaa juonteita sekä korjaa erilaisia ihon ja kehon epätasapainotiloja, kuten aknea tai atooppista ihottumaa.

Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”I Listen to the Wisdom of Universe.”


39,00 

Varastossa

(1 tuotearvio)
Tuotetunnus (SKU): 2114 Osastot: , , ,

Kuvaus

LITSEA CUBEBA & FRANKINSENSI

I Listen to the Wisdom of Universe

 

Voimauttava 100% luomu eteerinen öljysekoitus edistää henkistä tasapainoa ja lisäksi silottaa juonteita

Tavoitteletko elämääsi seesteisyyttä, sisäistä rauhaa, pelotonta asennetta ja luottamusta tulevaisuuteen?

One with Universe on saanut inspiraationsa kehon seitsemännestä energiakeskuksesta, päälaella sijaitsevasta kruunuchakrasta. Kruunuchakra on portti, jonka läpi elämänenergia virtaa kehoomme. Chakran väri on violetti. Tasapainoisen kruunuchakran kantaja on seesteinen, peloton ja todella yhtä universumin kanssa. Näitä hyviä ominaisuuksia vahvistamaan suunnittelimme One with Universe-öljysekoituksen.

Ota avuksesi tämä voimauttava öljysekoitus parantamaan keskittymiskykyä sekä vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. One with Universe on oiva öljysekoitus meditaatioon, sillä se on tasapainoinen yhdistelmä aisteja terävöittävää litsea cubebaa ja luovuutta ruokkivaa, rauhoittavaa frankinsensiä. Frankinsensi tunnetaan meditatiivisena tuoksuna, jota on kautta aikojen käytetty pyhissä seremonioissa. Näillä eteerisillä öljyillä on stressioireita ja infektioita lievittäviä ominaisuuksia. Öljysekoitus edistää henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

One with Universe sopii kaikille ihotyypeille. Käytä One with Universeä pohjaöljyyn tai voiteeseen sekoitettuna avuksi korjaamaan erilaisia ihon ja kehon epätasapainotiloja, kuten akne tai atooppinen ihottuma. Tämä öljysekoitus tarjoaa iholle suojaa ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Erityisesti frankinsensillä on juonteita silottavia, ihovaurioita korjaavia ja tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Sekä frankinsensi että litsea cubeba soveltuvat erinomaisesti hengitystievaivojen helpottamiseen, esimerkiksi yskään. Litsea cubeba on voimakkaasti antibakteerinen, ihon talituotantoa tasapainottava ja lisäksi vatsalle hierottuna ruokahalua ja ruuansulatusta kiihdyttävä.

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä tuotetta. Lisää öljysekoitusta vartalollesi esimerkiksi ennen meditaatioharjoitusta, aromalyhtyyn kun kaipaat piristystä tai kuumaan höyryhengitysveteen lievittämään yskää.

Huom! Jos haluat maksimoida kruunuchakran hoidon, käytä öljysekoituksen lisäksi muita One with Universe-tuotteita. Chakravalikoimastamme löydät lisäksi kruunuchakralle suunnitellun suolasaippuan, vartalovoidepalan sekä parfyymiöljyn.

P.s. Tiedämme, että ekologisuus on todennäköisesti sinulle sydämen asia. Siksi meillä on ilo kertoa, että tämä tuote on pakattu kierrätettävään lasipulloon. Myös kartonkinen ulkopakkaus sopii kierrätykseen.

Lisätietoja tuotteesta

10ml

 

Vegaaninen

 

Käytä 3-5 tippaa tuoksulyhdyssä tai laimennettuna iholle 1-2 tippaa / 10ml pohjaöljyä. Ei laimentamattomana iholle. Ei sisäiseen käyttöön, haavoihin tai limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikaiseen käyttöön.

 

KÄYTÄ: ihonhoidossa, meditaatiossa, huonetuoksuna aromalyhdyssä tai diffuuserissa, hieronnassa, kehoa parfymoimaan, itse valmistetussa kosmetiikassa.

Ainesosat

INCI: BOSWELLIA SERRATA OIL*, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL*, QUARTZ

* Sertifioitu luomuraaka-aine

1 arvio tuotteelle ONE WITH UNIVERSE -eteerinen öljyseos

  1. Anu (varmistettu kirjoittaja)

    Rauhoittava tuoksu. Kristalli pullossa on ihana ajatus.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *