Ruusunmarja Ihonhoitoöljy

Tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia. Tasapainottaa sekaihon ja rasvoittuvan sekä kuivan ihon talineritystä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle, couperosalle sekä ruusufinnille.Kuvaus

Ihoa tehokkaasti kuntouttava tiivis koostumus. Tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia. Tasapainottaa seka- ja rasvoittuvan sekä kuivan ihon talineritystä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Erityisen sopiva ruusufinnille ja couperosalle. Kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Parantaa ihon kimmoisuutta. Arpien, aknearpien, aurinkoihottuman ja auringon polttamien hoitoon.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT:

  • Ruusunmarjansiemenöljy – antioksidanttinen, sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä trans-retinolihappoa, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto, sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tervehdyttävät ihoa. Uudistaa ihoa, edistää vaurioituneen ihokudoksen paranemista, hoitaa auringonpolttamia ja arpia.
  • Ruusunmarjauute – Co2-uute, jolla samat vaikutukset kuin ruusunmarjaöljyllä, mutta tiiviimmässä ja vielä tehokkaammassa muodossa.
  • Arktinen mustaherukansiemenöljy – ehkäisee ja parantaa tulehdusta tehokkaasti, hyödyllisten omega-3- ja omega-6-rasvahappojen tasapainoinen koostumus tervehdyttää ihoa. Anti-age-vaikutteinen.

HYÖDYT: Imeytyy nopeasti ihoon. Arpien hoidossa levitetään kahdesti päivässä iholle. Ruusunmarjaöljy voi todella auttaa korjaamaan arpia, mutta paraneminen saattaa kestää useita kuukausia. Ennaltaehkäisee raskausarpia, pitää ihon joustavana. 100% luomu.

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANI

Koko 30ml

Kierrätysohjeet: Lasipullo voidaan kierrättää lasinkeräykseen, korkki/kansi muovinkeräykseen. Tuotteet, jotka sisältävät pipetin/annostelijan; Pipetti voidaan kokonaisuudessaan kierrättää sekajätteeseen tai osissa. Pipetin kierrätys osissa: Lasisen osan saa irti, jolloin se voidaan kierrättää lasinkeräykseen. Muovinen osa kuuluu muovinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Rosa Rubiginosa Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol

* Sertifioitu luomuraaka-aine

1 arvio tuotteelle Ruusunmarja Ihonhoitoöljy

  1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

    EK

    Sekoitan tipan pari kasvovoiteeseen illalla. Hyvä tuote sekaiholleni, johon ilmestyy näppylöitä välillä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...