Kuvaus

HUOM! Sekasäkkien saatavuus ja määrä vaihtelee.

Sekalainen lajitelma shampoopaloja huippuedullisesti. Pussissa n. 500g saippuaa.

Lisätietoja tuotteesta

Tuotetietoja ei lisätty

Ainesosat

Tuotetietoja ei lisätty

4 arviota tuotteelle Sekasäkki Shampoopala n. 500g

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Anniina Vänskä

  Mahtava tapa kokeilla erilaisia shampoopaloja!! Tämän myötä tykästyin shampoopaloihin, ja pois en enää vaihtaisi. Säkistä riittää myös vaikka kaverille kokeiluun annettavaksi.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Nina (varmistettu kirjoittaja)

  Hieno tuote! Reilut palat, kiva kokeilla uusia tuotteita. Edullinen hinta postikuluineenkin, vaikka tuotteen hinta onkin vähän noussut. Harmi että loppuunmyyty, olisin ottanut toisen paketin samantien. Kavereiden ja perheen kanssa kiva jakaa ja kokeilla itselle parhaita shampoita. Nämä riittävät jaettunakin pitkään, mutta toisaalta säilyvät myös hyvin. Suosittelen!

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Janika

  Usein olen ostanut isomman satsin shamppoopaloja, näillä pesee äiti sekä lapset. Kun oppi oikean tavan käyttää palashamppoota, paluuta nestemäisiin ei ole ollut. Helppo kuljettaa, helppo käyttää sekä riittoisaa. Hiukset, päänahka sekä luonto kiittää. Tässä useampi erilainen pala, joten pääsee kokeilemaan erilaisia sekä voi antaa muille kokeiluun oman palan. Shamppoopala kulkee aina mukana mm.uimalassa, hotelleissa, mökillä, yökylässä.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Rosa Stenbacka

  Hyvän hintaiset saippua palat, sai kokeiluun erilaisia paloja! Paketissa 6 saippua palaa, joten yhden hinnaksi jää noin kolme euroa! Saippuoilla saa pestyä helposti ja nopeasti hiukset ja helppo ottaa mukaan. Todella tyytyväinen Flown merkkiin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...