Ale!

Brunette Shampoopala Ruskealle, Tummalle & Värjätylle Hiukselle

Kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Sisältää rosmariinia, indigoa ja mustaa teetä. Hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja ruskeiden hiusten väriä.


10,80  5,00 

Varastossa

(8 tuotearviota)

Kuvaus

Rosmariinia ja indigoa sisältävä shampoo hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää erityisesti tummien ja ruskeiden hiusten väriä. Sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi. Ei värjää hiuksia.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Mitä shampoopalat ovat ja kuinka niitä käytetään?

Shampoopalamme ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS (Sodium Lauryl Sulfate) tai SLES (Sodium Laureth Sulfate).

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin shampoot, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Saippuapohjainen shampoopala tekee hiukset todella kuohkeiksi ja useimmat käyttäjät eivät tarvitse muotoilutuotteita ollenkaan ja hiukset ovat helpommin muotoiltavat. Kuitenkin joillekin käyttäjistä palasta saattaa tulla tahmeutta hiuksiin, kun sitä alkaa käyttämään. Tämä tahmeus johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa jos pala ei aluksi tunnu hyvältä. Shampoopalat ovat meidän myydyimpiä tuotteita ja niillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä!

Käytä shampoopalaa näin:

Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä (vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessä), ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Vaahdota huolella myös niska, etenkin, jos sinulla on pitkät hiukset. Lisää tarvittaessa kesken vaahdotuksen hiukan lämmintä vettä hiuksiin, jos vaahdotus ei tunnu lähtevän käyntiin. Voit myös tehdä lyhyen välihuuhtelun ja vaahdottaa uudelleen tarvittaessa. Kun vaahtoa on runsaasti hiuksissa, hiero hiuspohja sormin puhtaaksi. Tämän jälkeen huuhtele hiukset lämpimällä vedellä huolellisesti. Pyyhekuivaa ja lisää hoitotuote tarvittaessa.

Säilytä shampoopalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

Shampoopalan plussat ja miinukset

+ekologinen, biohajoava koostumus
+ei synteettisiä tensidejä, jotka saattavat kuivattaa hiuspohjaa ja aiheuttaa ihoärsytystä
+hiuksista tulee kuohkeat ja ilmavat
+hiukset ovat helpommin muotoiltavat
+hiuksista tulee taipuisammat
+jätteen määrä on minimaalinen
+sopii koko perheelle
+pala on todella riittoisa, joten se tulee edulliseksi käytössä
+pala on kätevä kuljettaa mukana, se ei paina paljoa ja on kätevä myös lentomatkoilla (koska se ei ole neste)
+suomessa valmistettu tuote
-hiuksiin saattaa tulla tahmeutta alkuun (katso hiushuuhde, joka poistaa tahmeutta)
-joillakin käyttäjistä on vaikea päästä tahmeudesta eroon (tämä on erittäin harvoin, sillä suurimmalle osalle palat sopivat jo ensimmäisestä käyttökerrasta loistavasti)

Jos shampoopala jättää hiukset tahmaiseksi, miten saan sen toimimaan?

Kun aloittaa shampoopalan käytön, riippuen hiuslaadusta, käsittelyistä ym. tekijöistä, saattaa tahmaisuutta tulla paljonkin.
Toisilla asiakkailla tuote toimii heti hyvin, toisilla taas aloitus voi viedä todella useita pesukertoja.
Käsitellyt hiukset ovat huokoisemmat ja niihin jää helposti jäämiä. Saippuapohjaisesta shampoopalasta saattaa jäädä saippuajäänteitä kiinni näihin huokoisiin kohtiin hiuksissa ja ne tuntuvat tahmealta.

Tässä ohjeita tahmaisuuden taltuttamiseen:

 • Vaahdota hiukset erittäin huolellisesti, myös hiusten välit, niska ja erityisesti latvat. Vaahdotuksessa auttaa, kun teet ensin kevyen vaahdotuksen, sitten nopean välihuuhtelun ja alat vaahdottaa uudelleen. Lämpimällä vedellä tuote vaahtoaa paremmin kuin kylmällä
 • Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä
 • Pyyhekuivaa kevyesti
 • Huuhtele hiukset Flow kosmetiikka-hiushuuhtelulla tai vaihtoehtoisesti omenaviinietikka-vesi seoksella (n. 2dl vettä ja 20-30ml viinietikkaa), tämä auttaa tahmaisuuteen nopeasti. Huuhteen levityksessä tulee olla myös huolellinen, jotta sitä pääsee hiusten väleihinkin kunnolla
 • Voit tehdä huuhtelun vahvempana seoksena kuin ohjeessa sanotaan, se auttaa tahmaisuuteen nopeammin, tai voit esim. jatkaa huuhdetta normaalilla omenaviinietikalla niin se tulee edullisemmaksi
 • Voit kokeilla ruokasoodalla huuhtelua ennen pesua: 1 ruokalusikka ruokasoodaa ja 250ml vettä. Sen jälkeen pesu normaalisti
 • Voit kokeilla vihreällä savella syväpuhdistusta hiuksiin
  Savimassa levitetään puhtaaseen kosteaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa puoli tuntia
  Sen jälkeen pestään vielä kevyesti palalla hiukset ja laitetaan etikkahuuhtelu päälle
 • Vaahdotusta voi kokeilla pesusienellä, joilloin saat nopeasti suuremman määrän vaahtoa hiuksiin

Tarvitaanko shampoopalan kanssa hoitoainetta?

Pitkiin hiuksiin suosittelemme aina hoitoainetta, koska pitkän hiuksen latva on kuluneempaa hiusta ja tarvitsee siten suojaa. Hoitoaineeksi sopivat luonnonmukaiset hoitoaineet kuten Flow hiushuuhteet.

Näin käytät hoitoainetta oikein:

Pese hiukset ja pyyhekuivaa ne huolella. Kuivaus on tärkeää, jotta liika vesi poistuu hiuksesta ja hius voi paremmin vastaanottaa hoidon. Hoitoainetta myös kuluu huomattavasti pienempi määrä kun opettelet tekemään tämän kevyen pyyhekuivauksen. Sen jälkeen annostele hoitoainetta pieni määrä, riippuen hiustesi pituudesta. Lyhyelle hiukselle riittää teelusikallinen tai vähemmän ja pitkälle ruokalusikallinen. Lisää toki hoitoainetta, jos tuntuu siltä. Nämä määrät ovat suuntaa antavia. Levitä hoitoaine ensisijaisesti hiusten latvoihin. Jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, varo levittämästä hoitoa hiusten tyveen. Jos hiuspohjasi on kuiva, voit toki levittää hoidon koko hiukseen ja vaikkapa hiuspohjaan myös. Hoitoaine kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa.

Miten hiushuuhde toimii?

Hiushuuhteemme ovat omenaviinietikkapohjaisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat tiivisteitä ja joita laimennetaan veteen ennen käyttöä. Hiushuuhteen lisäksi ei ole tarpeen käyttää hoitoainetta, vaan ne toimivat sellaisenaan hoitavana ja selvittävänä tuotteena. Huuhde poistaa myös tehokkaasti tahmeutta, jos hiuslaatusi on sellainen, että tahmeutta palan käytöstä on tullut. Huuhteella hiuksista tulee todella kiiltävät ja hyvin selvittyvät. Hiushuuhteen voi sekoittaa vaikkapa muovikuppiin, eli kaada kupin pohjalle ohjeen mukainen pieni määrä tiivistettä ja lisää päälle vettä. Sen jälkeen kaada seos hitaasti pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Voit joko jättää tuotteen hiuksiin tai huuhdella kevyesti päältä. Kuitenkaan ei kannata tehdä pitkää huuhtelua, jotta tuotetta jää hiukseen. Hiushuuhde hoitaa myös hiuspohjaa ja se kannattaakin levittää ihan hiusten tyveen saakka. Rasvoittumiseen saa apua Kataja hiushuuhteesta kun taas kuiva hiuspohja hyötyy rauhoittavasta Kanerva huuhteesta.

Mitä asiakkaamme sanovat shampoopaloista

Poimintoja asikkaidemme lähettämistä tuotearvioista:

Paras ikinä! Minulla on herkkä päänahka ja ohuet hiukset ja tämä on paras shampoo mitä olen ikinä käyttänyt. Päänahka voi hyvin, tuntuu että hiuksia lähtee vähemmän. Ennen olen käyttänyt kampaamon tuotteita mutta tämä on kuitenkin parempi. Hiukset ovat paljon tuuhemmat enkä tarvitse käyttää mitään muotoilutuotteita. Mies ei myöskään halua käyttää mitään muuta! ”

Loistava tuote! Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta. Kävin juuri kampaajalla ja hän kehui hyväkuntoisia hiuksiani. Minulla on pitkät, paksut, luonnonkiharat hiukset. Kampaaja sanoi, että hiukseni eivät ole kuivat, kuten luonnonkihara usein on. Helppo käyttää ja vaahtoaa hyvin. Välillä käytän kehäkukkauutetta hoitona. ”

Hyvä ja luonnollinen keino pestä hiukset Tämä tuote on loistava! Ensimmäinen shampoo, jolla voin pestä pitkät hiukseni ilman että tarvitsen enää edes erillistä hoitoainetta. Pientä kärsivällisyyttä kyllä pitää olla, että hiukset tottuvat (ja itse tottuu) tuohon uuteen pesutapaan ja shampooseen. Ensialkuun hiukset todella tuntuvat tahmeilta. Mutta niinkuin tuolla teksteissä luvataan, niin tuo ilmiö kyllä häipyy ajan kanssa. Luonnolliset raaka-aineet ovat myös se mitä etsin. Enpä kyllä enää vaihda takaisin pulloshampooseen! Ai niin. Lisäksi tämä poistaa kuljetusmassasta ja kustannuksista sen turhan “veden” painon ja osuuden. Mitä sit vettä roudaamaan ympäriinsä, kun tarkotus on saada shampoota? “

Lisätietoja tuotteesta

EI VEGAANI (sisältää hunajaa)
SÄILÖNTÄAINEETON

Koko 100g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil*,  Indigofera Tinctoria Herb*, Rosmarinus Officinalis Herb*, Mel*, Lavandula Hybrida Flower Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Linalool**, Limonene**

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

8 arviota tuotteelle Brunette Shampoopala Ruskealle, Tummalle & Värjätylle Hiukselle

 1. Saara

  Itselläni on ruskeat, paksut, pitkät, kuivat kuin sahara hiukset. Suurin ongelma on aina ollut, että kerralla menee puolipulloa saippuaa, kun lopulta on saanut hiukset kunnolla kastumaan. Tämän tuotteen (Brunette shampoopala) kanssa ei tarvitse pelätä, että shampoo loppuu ja muutenkin pala vaahdottaa hiukset yllättävän nopeasti. Palan voi nopeasti heittää hyllylle ja jatkaa vaahdon/aineen levitystä. Aine ei kuivu päähän pesu-urakan aikana, niin kuin monet kampaamon normisetit, (eli että joutuu välillä lisäämään vettä hiuksiin jotta aineen saa levitettyä kunnolla). Tukka on kuivuttuaan tosi kiiltävä, selvä, tuuhea ja elinvoimaisen tuntuinen. Olen ostanut tämän kyseisen palan nyt 2,5 kuukautta sitten eli järisyttävän riittoisaa kamaa!! Olen jo laskenut, että olen säästänyt yli 40 euroa tänä aikana pelkästään shampoosta. Olen ollut aiemmin tosi uskollinen kampaamotuotteille, luullen etteivät ns. luomukamat oikeesti toimi. Kokeilin yllytettynä ja olen vaihtanut nyt kokonaan luomuun ja erityisesti palaan. Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen ja haluan kokeilla muitakin Flow-tuotemerkin tuotteita. Kiitos tästä tuotteesta.

 2. Tirlittan

  Ostin shampoopalan kun oli pitkään haaveillut ja myös aloittanut kemikaalien vähentämisen päivittäisessä elämässäni. Ensimmäiset 3 pesukertaa olivat tuskaiset, koska tukka jäi lähmäiseksi ja likaisen tuntuiseksi ja kuivaksi. Käytin myös huuhteluun kanervahiushuuhtelua niin, että suihkutin sitä märkiin hiuksiin eikä sekään auttanut. Neljännellä kerralla pesin kunnolla, vaahdotin kaksi kertaa ja käytin huuhteluun todella paljon aikaa. Hiukset tuntuivat ihan hyviltä ei mitenkään takkuisilta tai “sekavilta”. Jätin kokeeksi myös kanervasuihkutuksen väliin ja annoin hiusten kuivua vapaasti. Tulos oli positiivinen yllätys. Hiukset tuntuivat tuuheilta ja taipuisilta eikä mitään lähmäisyyttä enää tullut. Minulla on tummat ja käsitellyt hiukset. Nyt pesen vain tällä saippuapalalla. Myös hiuksia lähtee paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Tarkoitus myös jättää turhat aineet ja värjäykset pois tai kun värjään tulen käyttämään kasvivärejä.

 3. Sini

  Vaahtoaa todella hyvin ja yksi pesu riittää puhdistamaan hiukset (en käytä mitään muotoilutuotteita). Päänahan kutina talvella hellitti merkittävästi kun aloin käyttämään tätä. Hiusvärin poiskasvatus menossa, joten tasoittaa hieman värieroja.

 4. Mari K. (varmistettu kirjoittaja)

  Flown shampoopalat on parhaita tuotteita ja olen todella ilahtunut että nykyisin valikoimassa on omat shampoopalat mm. värjätyille, punaisille, rasvoittuville tai vaikka vaaleille hiuksille.

 5. Jennie (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan vaahdon ja tuoksun ja riittävä shampoota 🥇

 6. Siru (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin shampoopalat lahjaksi äidilleni ja siskolleni, ja molemmat ovat kehuneet tätä erittäin paljon! Itselläni on blondin versio, miehellä detox. Nämä Flown shampoopalat ovat omaan makuuni melko voimakkaasti peseviä, joten ainakin kuivat hiukset tuntuvat vaativan lisäksi hoitoaineen. Toisaalta shampoopala on yllättävän kätevä käytössä, mitä alkuun vähän epäilin. Ehdotonta plussaa on tuotteen ympäristöystävällisyys, kun muovipakkausta ei ole.

 7. Katri K. (varmistettu kirjoittaja)

 8. Inka Valtamo (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • Coconut Milk – kermainen hiusnaamio

  28,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Arctic Heather- hoitohuuhde kuiville hiuksille ja hiuspohjalle

  22,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Brunette- Shampoopala tummille hiuksille

  15,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Intensive Conditioner Bar – hoitoainepala

  28,00 
  Lisää ostoskoriin
 • Arctic Juniper- hoitohuuhde rasvoittuville hiuksille

  22,00 
  Lisää ostoskoriin