Ale!

Hamppu & Turve Shampoopala Hiuspohjan Ongelmille

Tätä valikoimamme suosituinta tuotetta kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja.


10,80  7,55 

Varasto loppu

(Ilmoita kun tuote saatavilla)

(12 tuotearviota)

Kuvaus

Tätä valikoimamme suosituinta tuotetta kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja. Monet asiakkaamme ovat saaneet avun hiuspohjan ongelmiin tämän shampoopalan myötä. Sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa kylmäpuristettua hamppuöljyä, rauhoittavaa nokkosta sekä erityisesti hiuspohjan ongelmille suunnitellun sekoituksen eteerisiä öljyjä. Sopii kaikentyyppisille hiuksille ja lievästi rasvoittuville hiuksille. Jos hiuksesi ovat voimakkaasti rasvoittuvat, kannattaa valita Teepuu shampoopala.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Mitä shampoopalat ovat ja kuinka niitä käytetään?

Shampoopalamme ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS (Sodium Lauryl Sulfate) tai SLES (Sodium Laureth Sulfate).

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin shampoot, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Saippuapohjainen shampoopala tekee hiukset todella kuohkeiksi ja useimmat käyttäjät eivät tarvitse muotoilutuotteita ollenkaan ja hiukset ovat helpommin muotoiltavat. Kuitenkin joillekin käyttäjistä palasta saattaa tulla tahmeutta hiuksiin, kun sitä alkaa käyttämään. Tämä tahmeus johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa, jos pala ei aluksi tunnu hyvältä. Shampoopalat ovat meidän myydyimpiä tuotteita ja niillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä!

Käytä shampoopalaa näin:

Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä (vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessä), ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Vaahdota huolella myös niska, etenkin, jos sinulla on pitkät hiukset. Lisää tarvittaessa kesken vaahdotuksen hiukan lämmintä vettä hiuksiin, jos vaahdotus ei tunnu lähtevän käyntiin. Voit myös tehdä lyhyen välihuuhtelun ja vaahdottaa uudelleen tarvittaessa. Kun vaahtoa on runsaasti hiuksissa, hiero hiuspohja sormin puhtaaksi. Tämän jälkeen huuhtele hiukset lämpimällä vedellä huolellisesti. Pyyhekuivaa ja lisää hoitotuote tarvittaessa.

Säilytä shampoopalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

Shampoopalan plussat ja miinukset

+ekologinen, biohajoava koostumus
+ei synteettisiä tensidejä, jotka saattavat kuivattaa hiuspohjaa ja aiheuttaa ihoärsytystä
+hiuksista tulee kuohkeat ja ilmavat
+hiukset ovat helpommin muotoiltavat
+hiuksista tulee taipuisammat
+jätteen määrä on minimaalinen
+sopii koko perheelle
+pala on todella riittoisa, joten se tulee edulliseksi käytössä
+pala on kätevä kuljettaa mukana, se ei paina paljoa ja on kätevä myös lentomatkoilla (koska se ei ole neste)
+suomessa valmistettu tuote
-hiuksiin saattaa tulla tahmeutta alkuun (katso hiushuuhde, joka poistaa tahmeutta)
-joillakin käyttäjistä on vaikea päästä tahmeudesta eroon (tämä on erittäin harvoin, sillä suurimmalle osalle palat sopivat jo ensimmäisestä käyttökerrasta loistavasti)

Jos shampoopala jättää hiukset tahmaiseksi, miten saan sen toimimaan?

Kun aloittaa shampoopalan käytön, riippuen hiuslaadusta, käsittelyistä ym. tekijöistä, saattaa tahmaisuutta tulla paljonkin.
Toisilla asiakkailla tuote toimii heti hyvin, toisilla taas aloitus voi viedä todella useita pesukertoja.
Käsitellyt hiukset ovat huokoisemmat ja niihin jää helposti jäämiä. Saippuapohjaisesta shampoopalasta saattaa jäädä saippuajäänteitä kiinni näihin huokoisiin kohtiin hiuksissa ja ne tuntuvat tahmealta.

Tässä ohjeita tahmaisuuden taltuttamiseen:

 • Vaahdota hiukset erittäin huolellisesti, myös hiusten välit, niska ja erityisesti latvat. Vaahdotuksessa auttaa, kun teet ensin kevyen vaahdotuksen, sitten nopean välihuuhtelun ja alat vaahdottaa uudelleen. Lämpimällä vedellä tuote vaahtoaa paremmin kuin kylmällä
 • Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä
 • Pyyhekuivaa kevyesti
 • Huuhtele hiukset Flow kosmetiikka-hiushuuhtelulla tai vaihtoehtoisesti omenaviinietikka-vesi seoksella (n. 2dl vettä ja 20-30ml viinietikkaa), tämä auttaa tahmaisuuteen nopeasti. Huuhteen levityksessä tulee olla myös huolellinen, jotta sitä pääsee hiusten väleihinkin kunnolla
 • Voit tehdä huuhtelun vahvempana seoksena kuin ohjeessa sanotaan, se auttaa tahmaisuuteen nopeammin, tai voit esim. jatkaa huuhdetta normalilla omenaviinietikalla niin se tulee edullisemmaksi
 • Voit kokeilla ruokasoodalla huuhtelua ennen pesua: 1 ruokalusikka ruokasoodaa ja 250ml vettä. Sen jälkeen pesu normaalisti.
 • Voit kokeilla vihreällä savella syväpuhdistusta hiuksiin
  Savimassa levitetään puhtaaseen, kosteaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa puoli tuntia
  Sen jälkeen pestään vielä kevyesti palalla hiukset ja laitetaan etikkahuuhtelu päälle
 • Vaahdotusta voi kokeilla pesusienellä, joilloin saat nopeasti suuremman määrän vaahtoa hiuksiin

Tarvitaanko shampoopalan kanssa hoitoainetta?

Pitkiin hiuksiin suosittelemme aina hoitoainetta, koska pitkän hiuksen latva on kuluneempaa hiusta ja tarvitsee siten suojaa. Hoitoaineeksi sopivat luonnonmukaiset hoitoaineet kuten Flow hiushuuhteet.

Näin käytät hoitoainetta oikein:

Pese hiukset ja pyyhekuivaa ne huolella. Kuivaus on tärkeää, jotta liika vesi poistuu hiuksesta ja hius voi paremmin vastaanottaa hoidon. Hoitoainetta myös kuluu huomattavasti pienempi määrä kun opettelet tekemään tämän kevyen pyyhekuivauksen. Sen jälkeen annostele hoitoainetta pieni määrä, riippuen hiustesi pituudesta. Lyhyelle hiukselle riittää teelusikallinen tai vähemmän ja pitkälle ruokalusikallinen. Lisää toki hoitoainetta jos tuntuu siltä, sillä nämä määrät ovat suuntaa antavia. Levitä hoitoaine ensisijaisesti hiusten latvoihin. Jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, varo levittämästä hoitoa hiusten tyveen. Jos hiuspohjasi on kuiva, voit toki levittää hoidon koko hiukseen ja vaikkapa hiuspohjaan myös. Hoitoaine kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa.

Miten hiushuuhde toimii?

Hiushuuhteemme ovat omenaviinietikkapohjaisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat tiivisteitä ja joita laimennetaan veteen ennen käyttöä. Hiushuuhteen lisäksi ei ole tarpeen käyttää hoitoainetta, vaan ne toimivat sellaisenaan hoitavana ja selvittävänä tuotteena. Huuhde poistaa myös tehokkaasti tahmeutta, jos hiuslaatusi on sellainen, että tahmeutta palan käytöstä on tullut. Huuhteella hiuksista tulee todella kiiltävät ja hyvin selvittyvät. Hiushuuhteen voi sekoittaa vaikkapa muovikuppiin, eli kaada kupin pohjalle ohjeen mukainen pieni määrä tiivistettä ja lisää päälle vettä. Sen jälkeen kaada seos hitaasti pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Voit joko jättää tuotteen hiuksiin tai huuhdella kevyesti päältä. Kuitenkaan ei kannata tehdä pitkää huuhtelua, jotta tuotetta jää hiukseen. Hiushuuhde hoitaa myös hiuspohjaa ja se kannattaakin levittää ihan hiusten tyveen saakka. Rasvoittumiseen saa apua Kataja hiushuuhteesta kun taas kuiva hiuspohja hyötyy rauhoittavasta Kanerva huuhteesta.

Mitä asiakkaamme sanovat shampoopaloista

Poimintoja asikkaidemme lähettämistä tuotearvioista:

Paras ikinä! Minulla on herkkä päänahka ja ohuet hiukset ja tämä on paras shampoo mitä olen ikinä käyttänyt. Päänahka voi hyvin, tuntuu että hiuksia lähtee vähemmän. Ennen olen käyttänyt kampaamon tuotteita mutta tämä on kuitenkin parempi. Hiukset ovat paljon tuuhemmat enkä tarvitse käyttää mitään muotoilutuotteita. Mies ei myöskään halua käyttää mitään muuta! ”

Loistava tuote! Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta. Kävin juuri kampaajalla ja hän kehui hyväkuntoisia hiuksiani. Minulla on pitkät, paksut, luonnonkiharat hiukset. Kampaaja sanoi, että hiukseni eivät ole kuivat, kuten luonnonkihara usein on. Helppo käyttää ja vaahtoaa hyvin. Välillä käytän kehäkukkauutetta hoitona. ”

Hyvä ja luonnollinen keino pestä hiukset Tämä tuote on loistava! Ensimmäinen shampoo jolla voin pestä pitkät hiukseni ilman että tarvitsen enää edes erillistä hoitoainetta. Pientä kärsivällisyyttä kyllä pitää olla, että hiukset tottuvat (ja itse tottuu) tuohon uuteen pesutapaan ja shampooseen. Ensialkuun hiuksen todella tuntuvat tahmeilta. Mutta niinkuin tuolla teksteissä luvataan, niin tuo ilmiö kyllä häipyy ajan kanssa. Luonnolliset raaka-aineet ovat myös se mitä etsin. Enpä kyllä enää vaihda takaisin pulloshampooseen! Ai niin. Lisäksi tämä poistaa kuljetusmassasta ja kustannuksista sen turhan ”veden” painon ja osuuden. Mitä sit vettä roudaamaan ympäriinsä, kun tarkotus on saada shampoota? ”

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANI
SÄILÖNTÄAINEETON

Koko 100g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Sodium Hemp Seedate*, Sphagnum Carex Peat*, Urtica Dioica Herb*,Cassia Angustifolia Herb*, Melaleuca  Alternifolia Leaf Oil,*,Cedrus Atlantica Wood Oil*, Vetiveria Zizanoides Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

 

12 arviota tuotteelle Hamppu & Turve Shampoopala Hiuspohjan Ongelmille

 1. sampo

  Erittäin hyvä tuote etenkin kuivalle päänahalle.

  Ensimmäisen pesukerran jälkeen hiukset tuntuivat oudon puhtailta ja päänahka todella hyvältä. Huomasin myös etteivät hiukseni rasvoittuneet enää yhtä nopeasti kuin aiemmin käyttämälläni shampoolla, joten pesukertojen tarve väheni merkittävästi.

  Noin kahden kuukauden käyttökokemuksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.

 2. Petra

  Ei toiminut yhtään kuivassa päässä. Tai sitten tein jotain todella väärin. Hiukset tuntuivat hyviltä ja puhtailta, mutta hiuspohjalle aiheutti ongelmia. Päähän jäi saippuasta tummaa töhnää ja shampoon käyttäminen aiheutti hilsettä. Pesin hiukset normaalia tahtia kaksi kertaa viikossa. Hiushuuhde pelasti tilannetta, mutta lopetin shampoon käyttämisen kuukauden jälkeen ja käytin palan loppuun vartalon pesussa.

  • Suvi (store manager)

   Hei Petra,
   Ikävä kuulla, että tuote ei sopinut hiuspohjallesi. Tämä on niin yksilöllistä, että mikä sopii kenellekin. Monet asiakkaamme ovatkin sanoneet että joku pala ei sopinut heille lainkaan, mutta vaihdettuaan toiseen vaihtoehtoon paloista se sopiva löytyi. Kaikki shampoopalamme ovat erilaisia, omalla reseptillään luotuja ja sieltä voi silti löytyä sinulle sopiva vaihtoehto, vaikka tämä ei sopinutkaan.

   Voit myös kokeilla vartalosaippuoitamme hiusten pesuun. Ne ovat vielä miedompia kuin shampoopalat ja niitä voi myös kayttää hiuksille.

   Ystävällisin terveisin
   Suvi
   Flow cosmetics

 3. Ami Blomqvist

  Tämä on minulle sopivin palashampoo. Kärsin hiuspohjan ongelmista, joihin ei ole mitään yhtä ratkaisua. Pesen hiukset päivittäin hamppu-turve -shampoopallalla, ja päänahkani ja hiukseni voivat paremmin kuin aikoihin. Tämä shampoopala vaahtoaa ihanan runsaasti ja jättää hiukset puhtaiksi, mutta silti sopivasti pehmeiksi. Suosittelen kokeilemaan!

 4. Sinikka (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana tuote kuivalle päänahalleni.Pesen hiukset kolme kertaa viikossa ja päänahkani voi paremmin kuin aikoihin.

 5. Miro Kulju

  Käyttänyt kyseistä palaa jo reilut pari vuotta. Ei mitään moitittavaa. Erittäin riittoisaa ja hiukset olleet hyvässä kunnossa.

 6. Maija Liisa

  Tämä pelasti atoopikon päänahan todellakin! Loistotuote ja kun lisätään vielä Kanerva hiushuuhde niin ollaan jo tosi pitkällä!

 7. Eve

  Vaahdottuu ihanasti ja tuoksuu tosi hyvältä. Hiukset tuntuu puhtailta pesun jälkeen <3

 8. Anne

  Selkeästi paras kaikista kokeilemistani shampoopaloista. Tilaan jatkossakin 🙂

 9. Ulrika

  Olen todella tyytyväinen tähän shampoopalaan. Hiukset ja päänahka tulevat ihanan puhtaiksi. Pala ei tee päänahasta kuitenkaan huonolla tavalla kuivaa, vaikka puhdistaakin hyvin. Se on hellävarainen. Hiukset tuntuvat paksummilta ja erilaisella tavalla puhtailta. Käytän shampoopalan jälkeen Omenaviinietikan ja veden seosta. Tämä on toiminut erinomaisesti minulla. En todellakaan palaa enää tavanomaisiin kaupasta ostamiini shampoihin. Sitäpaitsi tämä ei kuormita luontoa.

 10. Karpalo

  Tämä versio on minulle näistä paras☺Karheat luonnonkiharat hiukseni tulevat ihanan pehmeiksi ja kuohkeiksi. Ja kiharatkin vähän kesyyntyvät tästä. Toisen merkin hoitoainepala lisäksi käytössä. Omassa käytössä riittää 4 kk:ksi tämä riittoisa ihana tuote👍

 11. Minttu

  Minulla oli todella kovat odotukset tämän tuotteen suhteen. Entuudestaan minulla on ollut kuiva hiuspohja joka erityisesti talvisaikaan saattaa olla kutiava ja ärtynyt. Olen käyttänyt palaa nyt kuukauden verran 1-2x viikossa Kanerva hiushuuhteen kanssa käyttämättä muita tuotteita hiuksissa. Vaahtoaa hyvin ja hiukset tuntuvat puhtailta pesun jälkeen mutta päänahkani ei ole koskaan hilseillyt tai kutissut näin pahasti kuin tällä hetkellä. Harmittaa kun tämän piti olla juuri se hiuspohjan ongelmia hoitava tuote ja nyt kävikin toisin päin. Myös miehelleni on ilmaantunut käytön myötä samanlaisia ongelmia hiuspohjaan.

  • Suvi (store manager)

   Kiitos palautteestasi! Suosittelisin sinulle ja miehellesi miedompaa shampoopalaa, joka ei ärsytä ihoa vaan pesee hellävaraisesti päänahan ja hiukset. Ehdottaisin, että kokeilette Rasulsavi-Suolasaippuaa. Se käy herkälle ja helposti reagoivalle, hilseilevälle päänahalle. Hamppu & Turve shampoopala voi olla teille liian pesevä tähän aikaan vuodesta.

 12. Eva

  Petyin tuotteeseen. Sekä päänahka että hiusten latvat kuivuivat; tuote aiheutti minulle samaa hilsettä ja päänahan kutinaa kuin monet muutkin shampoot. Näin kahden pesun jälkeen, ehkä tämä olisi ollut ohimenevä vaihe? Kärsimättömänä vaihdoin rasulsavi-suolasaippuapalaan. Hamppu-turve-pala saa jäädä odottamaan kesää ja kosteampaa huoneilmaa, silloin annan sille uuden mahdollisuuden.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...