Ale!

Kehäkukka Shampoopala Kuivalle, Karhealle & Kiharalle Hiukselle

Hiuksia ja päänahkaa hoitava shampoo, joka sopii kaikentyyppisille hiuksille. Erittäin hyvä luonnonkiharoille.


10,80  7,55 

Varasto loppu

(Ilmoita kun tuote saatavilla)

(12 tuotearviota)

Kuvaus

Hiuksia ja hiuspohjaa hoitavaa kehäkukkaa sisältävä shampoo, joka sopii kaikentyyppisille hiuksille. Vaahtoaa pehmeästi, kosteuttaa hiuspohjaa ja sopii myös kuiville hiuksille. Erittäin hyvä luonnonkiharoille. Ryhdistää ja tekee hiukset ilmaviksi ja kiiltäviksi.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jää muovipulloa jätteeksi.

Mitä shampoopalat ovat ja kuinka niitä käytetään?

Shampoopalamme ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS (Sodium Lauryl Sulfate) tai SLES (Sodium Laureth Sulfate).

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin shampoot, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Saippuapohjainen shampoopala tekee hiukset todella kuohkeiksi ja useimmat käyttäjät eivät tarvitse muotoilutuotteita ollenkaan ja hiukset ovat helpommin muotoiltavat. Kuitenkin joillekin käyttäjistä palasta saattaa tulla tahmeutta hiuksiin, kun sitä alkaa käyttämään. Tämä tahmeus johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa jos pala ei aluksi tunnu hyvältä. Shampoopalat ovat meidän myydyimpiä tuotteita ja niillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä!

Käytä shampoopalaa näin:

Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä (vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessä), ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Vaahdota huolella myös niska, etenkin, jos sinulla on pitkät hiukset. Lisää tarvittaessa kesken vaahdotuksen hiukan lämmintä vettä hiuksiin, jos vaahdotus ei tunnu lähtevän käyntiin. Voit myös tehdä lyhyen välihuuhtelun ja vaahdottaa uudelleen tarvittaessa. Kun vaahtoa on runsaasti hiuksissa, hiero hiuspohja sormin puhtaaksi. Tämän jälkeen huuhtele hiukset lämpimällä vedellä huolellisesti. Pyyhekuivaa ja lisää hoitotuote tarvittaessa.

Säilytä shampoopalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

Shampoopalan plussat ja miinukset

+ekologinen, biohajoava koostumus
+ei synteettisiä tensidejä, jotka saattavat kuivattaa hiuspohjaa ja aiheuttaa ihoärsytystä
+hiuksista tulee kuohkeat ja ilmavat
+hiukset ovat helpommin muotoiltavat
+hiuksista tulee taipuisammat
+jätteen määrä on minimaalinen
+sopii koko perheelle
+pala on todella riittoisa, joten se tulee edulliseksi käytössä
+pala on kätevä kuljettaa mukana, se ei paina paljoa ja on kätevä myös lentomatkoilla (koska se ei ole neste)
+suomessa valmistettu tuote
-hiuksiin saattaa tulla tahmeutta alkuun (katso hiushuuhde, joka poistaa tahmeutta)
-joillakin käyttäjistä on vaikea päästä tahmeudesta eroon (tämä on erittäin harvoin, sillä suurimmalle osalle palat sopivat jo ensimmäisestä käyttökerrasta loistavasti)

Jos shampoopala jättää hiukset tahmaiseksi, miten saan sen toimimaan?

Kun aloittaa shampoopalan käytön, riippuen hiuslaadusta, käsittelyistä ym. tekijöistä, saattaa tahmaisuutta tulla paljonkin.
Toisilla asiakkailla tuote toimii heti hyvin, toisilla taas aloitus voi viedä todella useita pesukertoja.
Käsitellyt hiukset ovat huokoisemmat ja niihin jää helposti jäämiä. Saippuapohjaisesta shampoopalasta saattaa jäädä saippuajäänteitä kiinni näihin huokoisiin kohtiin hiuksissa ja ne tuntuvat tahmealta.

Tässä ohjeita tahmaisuuden taltuttamiseen:

 • Vaahdota hiukset erittäin huolellisesti, myös hiusten välit, niska ja erityisesti latvat. Vaahdotuksessa auttaa, kun teet ensin kevyen vaahdotuksen, sitten nopean välihuuhtelun ja alat vaahdottaa uudelleen. Lämpimällä vedellä tuote vaahtoaa paremmin kuin kylmällä
 • Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä
 • Pyyhekuivaa kevyesti
 • huuhtele hiukset Flow kosmetiikka-hiushuuhtelulla tai vaihtoehtoisesti omenaviinietikka-vesi seoksella (n. 2dl vettä ja 20-30ml viinietikkaa), tämä auttaa tahmaisuuteen nopeasti. Huuhteen levityksessä tulee olla myös huolellinen, jotta sitä pääsee hiusten väleihinkin kunnolla
 • Voit tehdä huuhtelun vahvempana seoksena kuin ohjeessa sanotaan, se auttaa tahmaisuuteen nopeammin, tai voit esim. jatkaa huuhdetta normalilla omenaviinietikalla niin se tulee edullisemmaksi
 • Voit kokeilla ruokasoodalla huuhtelua ennen pesua: 1 ruokalusikka ruokasoodaa ja 250ml vettä. Sen jälkeen pesu normaalisti.
 • Voit kokeilla vihreällä savella syväpuhdistusta hiuksiin.
  Savimassa levitetään puhtaaseen kosteaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa puoli tuntia.
  Sen jälkeen pestään vielä kevyesti palalla hiukset ja laitetaan etikkahuuhtelu päälle
 • Vaahdotusta voi kokeilla pesusienellä, joilloin saat nopeasti suuremman määrän vaahtoa hiuksiin

Tarvitaanko shampoopalan kanssa hoitoainetta?

Pitkiin hiuksiin suosittelemme aina hoitoainetta, koska pitkän hiuksen latva on kuluneempaa hiusta ja tarvitsee siten suojaa. Hoitoaineeksi sopivat luonnonmukaiset hoitoaineet kuten Flow hiushuuhteet.

Näin käytät hoitoainetta oikein:

Pese hiukset ja pyyhekuivaa ne huolella. Kuivaus on tärkeää, jotta liika vesi poistuu hiuksesta ja hius voi paremmin vastaanottaa hoidon. Hoitoainetta myös kuluu huomattavasti pienempi määrä kun opettelet tekemään tämän kevyen pyyhekuivauksen. Sen jälkeen annostele hoitoainetta pieni määrä, riippuen hiustesi pituudesta. Lyhyelle hiukselle riittää teelusikallinen tai vähemmän ja pitkälle ruokalusikallinen. Lisää toki hoitoainetta jos tuntuu siltä, sillä nämä määrät ovat suuntaa antavia. Levitä hoitoaine ensisijaisesti hiusten latvoihin. Jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, varo levittämästä hoitoa hiusten tyveen. Jos hiuspohjasi on kuiva, voit toki levittää hoidon koko hiukseen ja vaikkapa hiuspohjaan myös. Hoitoaine kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa.

Miten hiushuuhde toimii?

Hiushuuhteemme ovat omenaviinietikkapohjaisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat tiivisteitä jota laimennetaan veteen ennen käyttöä. Hiushuuhteen lisäksi ei ole tarpeen käyttää hoitoainetta, vaan ne toimivat sellaisenaan hoitavana ja selvittävänä tuotteena. Huuhde poistaa myös tehokkaasti tahmeutta, jos hiuslaatusi on sellainen, että tahmeutta palan käytöstä on tullut. Huuhteella hiuksista tulee todella kiiltävät ja hyvin selvittyvät. Hiushuuhteen voi sekoittaa vaikkapa muovikuppiin, eli kaada kupin pohjalle ohjeen mukainen pieni määrä tiivistettä ja lisää päälle vettä. Sen jälkeen kaada seos hitaasti pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Voit joko jättää tuotteen hiuksiin tai huuhdella kevyesti päältä. Kuitenkaan ei kannata tehdä pitkää huuhtelua, jotta tuotetta jää hiukseen. Hiushuuhde hoitaa myös hiuspohjaa ja se kannattaakin levittää ihan hiusten tyveen saakka. Rasvoittumiseen saa apua Kataja hiushuuhteesta kun taas kuiva hiuspohja hyötyy rauhoittavasta Kanerva huuhteesta.

Mitä asiakkaamme sanovat shampoopaloista

Poimintoja asikkaidemme lähettämistä tuotearvioista:

Paras ikinä! Minulla on herkkä päänahka ja ohuet hiukset ja tämä on paras shampoo mitä olen ikinä käyttänyt. Päänahka voi hyvin, tuntuu että hiuksia lähtee vähemmän. Ennen olen käyttänyt kampaamon tuotteita mutta tämä on kuitenkin parempi. Hiukset ovat paljon tuuhemmat enkä tarvitse käyttää mitään muotoilutuotteita. Mies ei myöskään halua käyttää mitään muuta! ”

Loistava tuote! Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta. Kävin juuri kampaajalla ja hän kehui hyväkuntoisia hiuksiani. Minulla on pitkät, paksut, luonnonkiharat hiukset. Kampaaja sanoi, että hiukseni eivät ole kuivat, kuten luonnonkihara usein on. Helppo käyttää ja vaahtoaa hyvin. Välillä käytän kehäkukkauutetta hoitona. ”

Hyvä ja luonnollinen keino pestä hiukset Tämä tuote on loistava! Ensimmäinen shampoo jolla voin pestä pitkät hiukseni ilman että tarvitsen enää edes erillistä hoitoainetta. Pientä kärsivällisyyttä kyllä pitää olla, että hiukset tottuvat (ja itse tottuu) tuohon uuteen pesutapaan ja shampooseen. Ensialkuun hiuksen todella tuntuvat tahmeilta. Mutta niinkuin tuolla teksteissä luvataan, niin tuo ilmiö kyllä häipyy ajan kanssa. Luonnolliset raaka-aineet ovat myös se mitä etsin. Enpä kyllä enää vaihda takaisin pulloshampooseen! Ai niin. Lisäksi tämä poistaa kuljetusmassasta ja kustannuksista sen turhan ”veden” painon ja osuuden. Mitä sit vettä roudaamaan ympäriinsä, kun tarkotus on saada shampoota? ”

Lisätietoja tuotteesta

EI VEGAANI (sisältää hunajaa)
SÄILÖNTÄAINEETON

Koko 100g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Montmorillonite, Ricinus Communis Seed Oil*, Mel*, Calendula Officinalis Herb*, Boswellia Carterii Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Linalool**, Limonene**, Geraniol**

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

12 arviota tuotteelle Kehäkukka Shampoopala Kuivalle, Karhealle & Kiharalle Hiukselle

 1. Saija

  Toimivin tuote itselleni shampoopesuun! Vaikka olen käyttänyt luonnonshampoita jo vuosia, tunsin eron Kehäkukka-shampoopalalla pestessäni. Kuiva ja kutiseva hiuspohjani rauhottui huomattavasti heti ensimmäisen pesun jälkeen. Eikä tämä ollut hiuksilleni liian hoitava (jotkut kosteuttavammat tuotteet ovat olleet hiuspohjalleni hyviä, mutta hiukset ovat jääneet hieman rasvaisen oloisiksi).

 2. Noora

  Tämä ei ollut sopiva hiustyypilleni sitten kuitenkaan, sillä se jätti tahmean kalvon hiuksiin vaikka kuinka yritti pestä sitä pois. Shampoopalat ovat tuttuja ja nyt päätin kokeilla Kehäkukka-palaa. Shampoo ei lähtenyt hiuksista ennen kuin pesin toisella shampoopalalla ne uudestaan.

  • Suvi (store manager)

   Kokeilitko käyttää palan kanssa hiushuuhdetta? Se auttaa selventämään hiusta ja poistaa mahdollisia saippuajäämiä.

 3. anu

  Tämä on käynyt hiuslaadulleni hyvin, hiukseni ovat siis paksut, pitkät ja suorat. Värjään hiukseni punaiseksi, ja ilokseni olen huomannut, että hiusväri säilyy paremman värisenä pitempään Kehäkukka-shampoolla verraten markettien shampoisiin. Mahtavaa! Vielä kahden kuukauden jälkeenkin hiukseni ovat kirkkaan punaiset eivätkä ole muuttuneet vaaleanpunaisiksi.

  Hiuspohjani on paremmassa kunnossa, kun olen käyttänyt tätä shampoopalaa. Minun ei tarvitse käyttää joka kerta hoitoainettakaan tätä tuotetta käyttäessäni. Kuitenkin talvella hiukseni jäävät sähköisiksi pesun jälkeen, joten tällä hetkellä hoitoaine on mukavuuden takia vähän pakollinen. 🙂
  Hiukset jäävät ihanan puhtaiksi pesun jälkeen, ja puhdas olo on vielä seuraavana päivänäkin. Käyn siis joka toinen päivä suihkussa.

  Aluksi hiuksiini jäi tahmaisuutta ja hiuksia tuntui lähtevän harjauksen myötä paljonkin, mutta kun huuhtelin hiukseni kunnolla lämpimällä vedellä ja käytän hoitoainetta (käytän toisen merkin eko-hoitoainetta hiuksiini), on tahmaisuus ja ”hiusten lähtö” vähentynyt. Huuhtelen hiukseni lopuksi viileällä vedellä.

  Hiukseni ovat tuuheat, mutta tuuheus on vain lisääntynyt tämän shampoon myötä. Tykkään!

 4. Riikka

  Nämä teidän shampoopalat ovat korvaamattomia! Ensimmäisenä kokeilin tätä kehäkukkaa, ja se on vieläkin suosikkini. Tämän avulla olen saanut pidennettyä pesuväliä, kun hiukset pysyvät pidempään puhtaan tuntuisena. Tämä ei latista hiuksia, vaan tekee niistä ilmavat ja antaa tuuheuden tunteen. Entiseen ei ole paluuta!

 5. Elisa

  Olen käyttänyt flown erilaisia shampoopaloja nyt n. vuoden ja tämä kehäkukka on ollut itselleni ehdottomasti paras. Hiukseni ovat kiharat ja ei-niin-herkästi rasvoittuvat ja pesen hiukset normaalisti n. kaksi kertaa viikossa. Joillain shampoopaloilla hiukset tuntuivat rasvoittuvan nopeammin ja jouduin jopa lyhentämään pesuväliä. Tämän kanssa kuitenkin hiukset pysyvät monta päivää puhtaina ja ilmavina, tällä pesen siis jatkossakin.
  Pieni miinus tuoksusta, vähän liian voimakas ja ”yrttinen” minun makuuni, toivottavasti joskus tulisi hieman miedompi tai vaihtoehtoisesti ”kukkaisemmalta” tuoksuva versio tästä. 🙂

  • Suvi (store manager)

   Hei Elisa! Kiitos palautteestasi, otamme ehdotuksesi huomioon tuotekehityksessä 🙂

 6. Paulina

  Aivan ihana kehäkukka! Huikea tuote kuivalle luonnonkiharaiselle tukalle. Kannattaa kokeilla! 🙂 Itse käytin ennen Lushin kookospalaa, mutta täytyy kehua tätä enemmän, koska onhan flow suomalainen.

 7. Hannaleea

  Minulla on ohut hiuslaatu. Olen jo pitempään pessyt hiukset shampoopalalla, jotta hiuksiin tulee tuuheutta ja ryhtiä lisää. Minulle riittää, että vaahdotan shampoon hiuksiin hyvin ja huuhtelen kerran. Olen tykännyt kehäkukasta. Tuoksukaan ei ole liian voimakas ja se häviää melko nopeasti.

 8. Minna

  Päätin kokeilla shampoopalaa koska omat hiukset päättivät tehdä harakanpesiä heti kun silmä vältti. Tilanne oli todella paha-tunnin sisällä harjaamisesta niskassa oli jo nyrkin kokoisia takkuja! Kehäkukkashampoo muutti tilanteen, jo 3päivässä tätä ongelmaa ei enää tullut! Hiuksey meni kuitenkin tuntuvasti (ei näkyvästi) rasvaisemmaksi ja oli tahmainen olo. Katsoin kuitenkin ohjeet läpi uudestaan ja oikealla pesutekniikalla (runsaasti vaahdotusta!) tämäkin ongelma katosi. Pystyin jopa vähentämään pesukertoja!

 9. Mari Ceder

  Sopii minun kuivahkolle luonnonkiharalle tukalle erinomaisesti! Hiukset on ilmavat ja puhtaan tuntuiset, tahmasta ei tietoakaan. Tosin voisin vinkata omat huomioni: olen yrittänyt siirtyä palashampooseen 2 vuoden aikana muutaman kerran ja aina luovuttanut hiuksiin kertyvät saippuan ja tahman takia. Reilu puoli vuotta sitten siirryin kokonaan luonnonmukaisiin hiustenhoitotuotteisiin (nestemäinen shampoo jne) ja kasviväreihin. Päänahan ongelmat on kadonneet sen myötä. Päättelin, että ainakin minulla tahmaisuus johtui synteettisesti käsitellyistä hiuksista ja väärästä pesutaktiikasta. Nyt olen muutaman viikon käyttänyt kehäkukkashampoota, tykkään! Välillä käytän etikkahuuhtelua tai luomuhoitoainetta, juuri muuta hiukset ei kaipaa.

 10. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Kehäkukka shampoopala toimii luonnonkiharalle tukalleni loistavasti!! Kiharasta tulee entistä kauniimpi, napakampi ja kiiltävämpi. Hiushuuhde viimeistelee pesun ja hiukset tuntuvat aivan ihanilta. Tosin hiukset eivät tunnu tahmaisilta vaikka huuhdetta ei käyttäisikään.

 11. Linda (varmistettu kirjoittaja)

  Ei toiminut minun hiuksilleni ollenkaan. Olen käyttänyt muita palashampoita onnistuneesti, mutta tähän hiukset ei tottunut millään vaikka käytin urhoollisesti koko palan. Oli aina tahmeat ja raskaat hiukset ja kuiva, luonnonkihara hiukseni tuntui kuivuvan vielä enemmän tämän käytöstä.

 12. elinaxpenttila

  Tilasin viime jouluna itselleni mineraalipuuteria ja sain tilauksessa testeripalan kehäkukka shampoota. Olin pitkään miettinyt vaihtavani palashampooseen ja yhtenä iltana kokeilin testeriä. Pala toimi mainiosti hiuksiini ja pesi ne todella puhtaiksi. Minulla on yleensä takkuinen tukka suihkun jälkeen, mutta tämä tuote jätti hiukset helposti harjattaviksi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...