Ale!

Teepuu Shampoopala Rasvoittuville Hiuksille

Shampoopala rasvoittuville hiuksille sekä hiuspohjan ongelmille.


10,80  7,55 

Varasto loppu

(Ilmoita kun tuote saatavilla)

(14 tuotearviota)

Kuvaus

Shampoopala rasvoittuville hiuksille.

Teepuu shampoopala on valikoimamme voimakkaimmin pesevä pala, joten se kannattaa valita jos joudut pesemään hiuksesi joka päivä tai joka toinen päivä siksi että hiuksesi rasvoittuvat. Jos peset hiuksesi muista syistä joka päivä (kuten liikunta ja hikoilu tai muotoilutuotteiden käyttö), sinulle riittää miedompikin pala kuten vaikkapa Kehäkukka.

Teepuu shampoopala sisältää talineritystä tasapainottavaa teepuuöljyä ja hiuspohjaa sekä ihoa puhdistavia rosmariinin sekä piparmintun yrttejä. Pesee puhtaaksi tehokkaasti ja pidentää pesukertojen väliä. Kokeile myös hiuspohjan ongelmille.  Tämä pala on kokeilemisen arvoinen erityisesti, jos kärsit rasvaisesta hilseestä tai seborreasta.

Teepuu-palan voit valita myös sellaisessa tapauksessa, jos et ole päässyt eroon alkutahmeudesta shampoopalan kanssa. Silloin voit tarvita hetkellisesti vahvemmin puhdistavan palan.

Shampoopala ryhdistää hiuksia ja tekee ne ilmaviksi ja kiiltäviksi.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi!

Mitä shampoopalat ovat ja kuinka niitä käytetään?

Shampoopalamme ovat saippuaan pohjautuvia hiustenpesutuotteita. Ne eivät sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS (Sodium Lauryl Sulfate) tai SLES (Sodium Laureth Sulfate).

Koska pala pohjautuu saippuaan, se käyttäytyy hieman eri tavalla kuin shampoot, jotka sisältävät näitä tensidejä. Saippua on mieto pesevä aines, joten se on hellävarainen hiuspohjalle ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet niistä apua mm. hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Saippuapohjainen shampoopala tekee hiukset todella kuohkeiksi ja useimmat käyttäjät eivät tarvitse muotoilutuotteita ollenkaan ja hiukset ovat helpommin muotoiltavat. Kuitenkin joillekin käyttäjistä palasta saattaa tulla tahmeutta hiuksiin, kun sitä alkaa käyttämään. Tämä tahmeus johtuu siirtymisestä saippuapohjaiseen tuotteeseen, mutta häviää yleensä muutamien pesujen kuluessa. Eli ei missään nimessä kannata heti luovuttaa, jos pala ei aluksi tunnu hyvältä. Shampoopalat ovat meidän myydyimpiä tuotteita ja niillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä!

Käytä shampoopalaa näin:

Kastele hiuksesi huolellisesti lämpimällä vedellä (vaahtoa syntyy paremmin lämpöisessä vedessä) ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on runsaasti joka puolella hiuksia. Vaahdota huolella myös niska, etenkin, jos sinulla on pitkät hiukset. Lisää tarvittaessa kesken vaahdotuksen hiukan lämmintä vettä hiuksiin, jos vaahdotus ei tunnu lähtevän käyntiin. Voit myös tehdä lyhyen välihuuhtelun ja vaahdottaa uudelleen tarvittaessa. Kun vaahtoa on runsaasti hiuksissa, hiero hiuspohja sormin puhtaaksi. Tämän jälkeen huuhtele hiukset lämpimällä vedellä huolellisesti. Pyyhekuivaa ja lisää hoitotuote tarvittaessa.

Säilytä shampoopalaa samaan tapaan kuin palasaippuoita, eli alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän tarkoitukseen sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

Shampoopalan plussat ja miinukset

+ekologinen, biohajoava koostumus
+ei synteettisiä tensidejä, jotka saattavat kuivattaa hiuspohjaa ja aiheuttaa ihoärsytystä
+hiuksista tulee kuohkeat ja ilmavat
+hiukset ovat helpommin muotoiltavat
+hiuksista tulee taipuisammat
+jätteen määrä on minimaalinen
+sopii koko perheelle
+pala on todella riittoisa, joten se tulee edulliseksi käytössä
+pala on kätevä kuljettaa mukana, se ei paina paljoa ja on kätevä myös lentomatkoilla (koska se ei ole neste)
+suomessa valmistettu tuote
-hiuksiin saattaa tulla tahmeutta alkuun (katso hiushuuhde, joka poistaa tahmeutta)
-joillakin käyttäjistä on vaikea päästä tahmeudesta eroon (tämä on erittäin harvoin, sillä suurimmalle osalle palat sopivat jo ensimmäisestä käyttökerrasta loistavasti)

Jos shampoopala jättää hiukset tahmaiseksi, miten saan sen toimimaan?

Kun aloittaa shampoopalan käytön, riippuen hiuslaadusta, käsittelyistä ym. tekijöistä, saattaa tahmaisuutta tulla paljonkin.
Toisilla asiakkailla tuote toimii heti hyvin, toisilla taas aloitus voi viedä todella useita pesukertoja.
Käsitellyt hiukset ovat huokoisemmat ja niihin jää helposti jäämiä. Saippuapohjaisesta shampoopalasta saattaa jäädä saippuajäänteitä kiinni näihin huokoisiin kohtiin hiuksissa ja ne tuntuvat tahmealta.

Tässä ohjeita tahmaisuuden taltuttamiseen:

 • Vaahdota hiukset erittäin huolellisesti, myös hiusten välit, niska ja erityisesti latvat. Vaahdotuksessa auttaa, kun teet ensin kevyen vaahdotuksen, sitten nopean välihuuhtelun ja alat vaahdottaa uudelleen. Lämpimällä vedellä tuote vaahtoaa paremmin kuin kylmällä
 • Huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä
 • Pyyhekuivaa kevyesti
 • Huuhtele hiukset Flow kosmetiikka-hiushuuhtelulla tai vaihtoehtoisesti omenaviinietikka-vesi seoksella (n. 2dl vettä ja 20-30ml viinietikkaa), tämä auttaa tahmaisuuteen nopeasti. Huuhteen levityksessä tulee olla myös huolellinen, jotta sitä pääsee hiusten väleihinkin kunnolla
 • Voit tehdä huuhtelun vahvempana seoksena kuin ohjeessa sanotaan, se auttaa tahmaisuuteen nopeammin, tai voit esim. jatkaa huuhdetta normalilla omenaviinietikalla niin se tulee edullisemmaksi
 • Voit kokeilla ruokasoodalla huuhtelua ennen pesua: 1 ruokalusikka ruokasoodaa ja 250ml vettä. Sen jälkeen pesu normaalisti.
 • Voit kokeilla vihreällä savella syväpuhdistusta hiuksiin
  Savimassa levitetään puhtaasen kosteaan hiukseen ja annetaan vaikuttaa puoli tuntia
  Sen jälkeen pestään vielä kevyesti palalla hiukset ja laitetaan etikkahuuhtelu päälle
 • Vaahdotusta voi kokeilla pesusienellä, jolloin saat nopeasti suuremman määrän vaahtoa hiuksiin

Tarvitaanko shampoopalan kanssa hoitoainetta?

Pitkiin hiuksiin suosittelemme aina hoitoainetta, koska pitkän hiuksen latva on kuluneempaa hiusta ja tarvitsee siten suojaa. Hoitoaineeksi sopivat luonnonmukaiset hoitoaineet kuten Flow hiushuuhteet.

Näin käytät hoitoainetta oikein:

Pese hiukset ja pyyhekuivaa ne huolella. Kuivaus on tärkeää, jotta liika vesi poistuu hiuksesta ja hius voi paremmin vastaanottaa hoidon. Hoitoainetta myös kuluu huomattavasti pienempi määrä kun opettelet tekemään tämän kevyen pyyhekuivauksen. Sen jälkeen annostele hoitoainetta pieni määrä, riippuen hiustesi pituudesta. Lyhyelle hiukselle riittää teelusikallinen tai vähemmän ja pitkälle ruokalusikallinen. Lisää toki hoitoainetta jos tuntuu siltä, sillä nämä määrät ovat suuntaa antavia. Levitä hoitoaine ensisijaisesti hiusten latvoihin. Jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, varo levittämästä hoitoa hiusten tyveen. Jos hiuspohjasi on kuiva, voit toki levittää hoidon koko hiukseen ja vaikkapa hiuspohjaan myös. Hoitoaine kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa.

Miten hiushuuhde toimii?

Hiushuuhteemme ovat omenaviinietikkapohjaisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat tiivisteitä ja joita laimennetaan veteen ennen käyttöä. Hiushuuhteen lisäksi ei ole tarpeen käyttää hoitoainetta, vaan ne toimivat sellaisenaan hoitavana ja selvittävänä tuotteena. Huuhde poistaa myös tehokkaasti tahmeutta, jos hiuslaatusi on sellainen, että tahmeutta palan käytöstä on tullut. Huuhteella hiuksista tulee todella kiiltävät ja hyvin selvittyvät. Hiushuuhteen voi sekoittaa vaikkapa muovikuppiin, eli kaada kupin pohjalle ohjeen mukainen pieni määrä tiivistettä ja lisää päälle vettä. Sen jälkeen kaada seos hitaasti pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Voit joko jättää tuotteen hiuksiin tai huuhdella kevyesti päältä. Kuitenkaan ei kannata tehdä pitkää huuhtelua, jotta tuotetta jää hiukseen. Hiushuuhde hoitaa myös hiuspohjaa ja se kannattaakin levittää ihan hiusten tyveen saakka. Rasvoittumiseen saa apua Kataja hiushuuhteesta kun taas kuiva hiuspohja hyötyy rauhoittavasta Kanerva huuhteesta.

Mitä asiakkaamme sanovat shampoopaloista

Poimintoja asikkaidemme lähettämistä tuotearvioista:

Paras ikinä! Minulla on herkkä päänahka ja ohuet hiukset ja tämä on paras shampoo mitä olen ikinä käyttänyt. Päänahka voi hyvin, tuntuu että hiuksia lähtee vähemmän. Ennen olen käyttänyt kampaamon tuotteita mutta tämä on kuitenkin parempi. Hiukset ovat paljon tuuhemmat enkä tarvitse käyttää mitään muotoilutuotteita. Mies ei myöskään halua käyttää mitään muuta! ”

Loistava tuote! Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta. Kävin juuri kampaajalla ja hän kehui hyväkuntoisia hiuksiani. Minulla on pitkät, paksut, luonnonkiharat hiukset. Kampaaja sanoi, että hiukseni eivät ole kuivat, kuten luonnonkihara usein on. Helppo käyttää ja vaahtoaa hyvin. Välillä käytän kehäkukkauutetta hoitona. ”

Hyvä ja luonnollinen keino pestä hiukset Tämä tuote on loistava! Ensimmäinen shampoo jolla voin pestä pitkät hiukseni ilman että tarvitsen enää edes erillistä hoitoainetta. Pientä kärsivällisyyttä kyllä pitää olla, että hiukset tottuvat (ja itse tottuu) tuohon uuteen pesutapaan ja shampooseen. Ensialkuun hiuksen todella tuntuvat tahmeilta. Mutta niinkuin tuolla teksteissä luvataan, niin tuo ilmiö kyllä häipyy ajan kanssa. Luonnolliset raaka-aineet ovat myös se mitä etsin. Enpä kyllä enää vaihda takaisin pulloshampooseen! Ai niin. Lisäksi tämä poistaa kuljetusmassasta ja kustannuksista sen turhan “veden” painon ja osuuden. Mitä sit vettä roudaamaan ympäriinsä, kun tarkotus on saada shampoota? “

Lisätietoja tuotteesta

VEGAANI
SÄILÖNTÄAINEETON

Koko 100g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen.

Ainesosat

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Ricinus Communis Seed Oil*, Moroccan Lava Clay*,  Rosmarinus Officinalis Herb*,  Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*,Linalool**, Limonene**, Geraniol**

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

14 arviota tuotteelle Teepuu Shampoopala Rasvoittuville Hiuksille

 1. Elina Vikman

  Aiemmin pesin hiukset joka toinen päivä – näin teen edelleen palasaippuan kanssa. Mutta välillä kun käytän muuta nestemäistä shampoota tarvitsee pestä vain 3-4 päivän välein. Tämä tuote todella rauhoitti hiuspohjan. Minun ei myöskään tarvitse enää käyttää hoitoainetta ja hiukseni on tuuheat!! Alku vaati totuttelua kuten ohjeissakin sanottiin, jopa 10 pesukertaa mutta sitten hiukset tottuivat ja en enää vaihda tavalliseen shampooseen! Tämä on myös ympäristöystävällinen valinta!

 2. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla on kuiva tukka, mutta rasvoittuva päänahka. Markettien shamppoilla pesuväli oli joka toinen päivä, mutta tähän tuotteeseen siirtymisen jälkeen hiuksia ei tarvitse pestä kuin 3-4 päivän välein. Tuote on riittoisa. Ainoa pieni miinus tulee tukan takkuisuudesta pesun jälkeen, mutta siihen on niksinsä, kuten etikkahuuhtelu.

 3. Anna-Maija

  Muutaman muun merkkisen palashamppoo – kokeilun jälkeen löysin täydellisen tuotteen. Ei jätä hiuksia raskaiksi tai veltoiksi, miellyttävä, mieto tuoksu ja hyvä pesutulos.

 4. gee

  Sopii hilseestä ja karvatupin tulehduksista kausittain kärsivälle päänahalle, päivittäiseen pesuun. Käytän tämän kanssa etikkahuuhtelua niin ei tahmaannu hiukset

 5. Pauliina Hauta-aho

  Mieheni päänahka hilseilee tavallisesti hurjasti. Tämän palan kanssa hilseily loppui. Hyvin toimii!

 6. Luonnonkiharat

  Riittoisa ja hyvin vaahtoava shampoo. Pesee hiuspohjan raikkaaksi. Raidoitetut hiukseni tarvitsisi kuitenkin hoitavampaa shampoota tai pitäisi löytää todella hyvä hoitoaine tämän rinnalle. Jatkan vielä kuitenkin kokeiluja.

 7. Milla

  Tykkään tästä todella paljon! Monet luonnonkosmetiikan shampoot rasvoittavat hiukseni nopeasti, palashampoo ei tee sitä. Luulen että yksi siihen vaikuttava tekijä on se että palashampoolla saa pestyä hiuspohjan kunnolla. Aluksi tämä toimi minulla kuin unelma, jossain vaiheessa kuitenkin hiukset alkoivat rasvoittumaan, mutta enemmän “sisältä,” päälihiukset olivat ihan normaalit. Tämä sai epäilemään etten tuplahuuhtelusta huolimatta huuhtele hiuksia tarpeeksi hyvin. Löysin netin kätköistä vinkin että pitkähiuksisten kannattaa pestä ja huuhdella hiukset osioissa, tämä auttoi minulla ja ongelmaa ei ole enää ollut.

 8. Maria

  Tästä en luovu! Enää ei tarvitse pestä hiuksia joka toinen päivä, vaan 1-2 kertaa viikossa riittää. Hiuksillani kesti jonkin aikaa tottua palashampooseen, mutta nyt pesun jälkeen ne ovat ihanan kuohkeat ja tuuheat.

 9. Maija

  Toimiva, ympäristöystävällinen, riittoisa ja edullinen vaihtoehto. Itsellä psoriaasista päänahassa tai ajoittain erittäin kuiva päänahka ja tämä tuote toimii. Kutina loppuu ja hiukset tulevat puhtaiksi. Tosin vaatii aina lisäksi etikkahuuhtelun tm tai muuten lopputulos on melkeinpä rasvainen/takkuinen. Pesuväli pyörii viikon hujakoilla.

 10. Anja

  Pitkästä aikaa, että on käytössä sjampoo, jonka käytön jälkeen ei päänahan iho kutise. Miehenikin tykkäsi tästä tuotteesta. Hän pesee tavallisesti kasvotkin samalla tuotteella ja tämä sjampoo ei hilseilytä kulmakarvojen ja parran aluetta niin kuin monet muut sjampoot.

 11. Sari

  Olen käyttänyt monta vuotta luontaistuote shampoita, joten hiukseni tottuivat heti shampoopalaan. Hiukset on ihanan tuuheat ja pehmeät, välillä käytän etikka tai sitruunahuuhteluja kun taas välillä suihkutettavaa hoitoainetta. Ja yhtähyvin voin olla ilmankin. Täydellisen helppoa hiusten hoitoa!

 12. Susanna

  Rakastuin heti ensipesusta, vaikka kovasti ensin epäilyttikin. Et tahmeutta missään vaiheessa, hiukset raikkaat ja ilmavammat kuin ennen ja pesuväli on harventunut. Käytän kaverina katajahuuhdetta. Vaikka käytän muotoilutuotteita päivittäin, on tukka puhdistunut kertavaahdotuksella. Satunnaisesti olen käyttänyt lisäksi öljyä kuivissa latvoissa. Olen vaikuttunut, ja seuraavaksi aion kokeilla brunettepalaa. Vihdoinkin ekologinen kotimainen riittoisa tuote, jota ei myydä muovipakkauksessa. Olin jo helisemässä sen muovipullomeren kanssa, joten shampoopalat löytyivät kreivin aikaan. Vain yksi moite: huuhde on kovin hintavaa ja sitä haaskaantuu kaiken lisäksi paljon, kun kehno pakkaus roiskii sitä yhtä paljon seinille kuin mukiin.

 13. Inka

  Minulla on nimenomaan rasvoittuva hiuspohja, mutta tämä pala ei vain sovi. Käytin kuukauden eikä tahmeus lähtenyt millään, ei edes omenaviinietikkahuuhteella. Oli pakko pestä joka päivä, vaikka täytyy silti sanoa että hiukset olivat valtavan paljon tuuheammat kuin kaupan shampoilla, eikä tahmeus näy mitenkään, ainoastaan tuntuu. Nyt testaan hamppu-turvepalaa, ja se näyttää sopivan paljon paremmin vaikka siitä sanotaan että se nimenomaan ei sopisi rasvoittuvalle hiuspohjalle. Olen käyttänyt sitä vasta alle viikon joten testailua täytyy vielä jatkaa.

 14. Monika

  Tuote jättää tahmeaksi ja harjatessa harjaan jää valkoista tahmaa. Varmaankin juuri sitä ainesosaa mikä pitää hiusten rasvaisuuden kurissa. Minulle ei tuote sopinut sillä minulla on paksut ja käsitellyt hiukset. Tuotteen käytön jälkeen tuntui kuin olisin pessyt hiukseni merivedellä tai suihkutellut suolasuihketta. Eli jos tykkäät että hiuksiin jää muotoilutuotteiden käytön jälkeinen fiilis, niin tuote saattaa olla juuri mitä haet. Hiuksien sijaan olen käyttänyt tuotetta kasvojen ja vartalon pesuun. Sopii erinomaisesti rasvaiselle akneen taipuvaiselle sekä couperoottiselle herkälle iholle.

  • Suvi (store manager)

   Harmi kun tuote aiheutti sinulla tahmaisuutta. Suosittelemme aina shampoopalan käytön ohella käytettäväksi Hiushuuhdettamme. Hiushuuhde auttaa poistamaan hiuksesta tahmaisuuden ja tasapainottaa hiusten pH:ta tehden hiuksista pehmeät ja hyvinvoivat. Monella Hiushuuhteen käyttöönotto on helpottanut tahmaisuuden tunnetta.
   Shampoopalat käyvät tosiaan myös hyvin vartalo- tai kasvosaippuana, jos tuote ei sovikaan hiuksiin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...