SOLID ROOTS -eteerinen öljyseos

Maadoittava öljysekoitus lievittää stressioireita ja lisää elinvoimaa. Käytä tätä öljysekoitusta, kun tunnet olosi stressaantuneeksi tai levottomaksi, ja kun haluat tuoda elämääsi lisää luottamusta ja uutta energiaa.

Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Ihonhoidossa käytettynä öljysekoitus sopii kaikille ihotyypeille, eritysesti rasvoittuvalle iholle. Kokeile myös ihottumaiselle iholle ja sieni-infektioiden lievittämiseen.

Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”All is well.”


45,00 

Varastossa

(1 tuotearvio)

Kuvaus

VETIVER & PATSULI

All is well.

 

Maadoittava 100 % luomu eteerinen öljysekoitus lievittää stressioireita, lisää elinvoimaa ja tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa.

Oletko stressaantunut? Haluaisitko vetää puoleesi elämäniloa, yltäkylläisyyttä ja vakautta?

Olemme suunnitelleet Solid Roots-chakraöljysekoituksen vahvistamaan ja tasapainottamaan kehon ensimmäistä energiakeskusta, juurichakraa. Anna aromaterapialaatuisten vetiverin, patsulin ja sypressin eteeristen öljyjen ankkuroida sinut lempeästi maan vahvaan, positiiviseen energiaan.

Juurichakra sijaitsee selkärangan juuressa, ja siihen yhdistyvät vahvasti elämän fyysiset ja henkiset perustarpeet, selviytyminen sekä perusturvallisuuden tunne, joka on kuin peruskallio jalkojemme alla. Chakran väri on punainen.

Tämä sekoitus sopii erityisesti sinulle, jos stressaannut helposti tai koet levottomuuden tai juurettomuuden tunteita. Aromaterapeuttinen öljysekoitus on stressioireita lievittävä ja rauhoittava, ja se tuo elämään lisää luottamusta, elinvoimaa ja uutta energiaa.

Metsäisen havuinen, mieltä ja kehoa tasapainottava ja maadoittava tuoksusekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Vetiverin, patsulin ja sypressin eteeriset öljyt hoitavat kaikkia ihotyyppejä, mutta erityisen hyvin Solid Roots soveltuu rasvaisen ihon hoitoon. Öljysekoituksella on myös turvotusta, ihottumia ja sieni-infektioita lievittäviä ominaisuuksia. Voit lisätä öljysekoitusta esimerkiksi vartalovoiteen tai kasviöljyn joukkoon. Lisäksi suosittelemme levittämään pohjaöljyyn laimennettua Solid Roots-öljysekoitusta suoraan juurichakran alueelle eli häntäluusta häpyluuhun ulottuvalle alueelle.

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä tuotetta. Jos kaipaat itsellesi hetken omaa aikaa ja rauhoittumista arjen kiireiden keskellä, – vaikka kesken työpäivän − tämä öljysekoitus auttaa sinua rentoutumaan ja tuo ripauksen tyyneyttä päivääsi.

Huom! Jos haluat maksimoida juurichakran hoidon, käytä öljysekoituksen lisäksi muita Solid Roots-tuotteita. Chakravalikoimastamme löydät lisäksi juurichakralle suunnitellun suolasaippuan, vartalovoidepalan sekä parfyymiöljyn.

P.s. Tiedämme, että ekologisuus on todennäköisesti sinulle sydämen asia. Siksi meillä on ilo kertoa, että tämä tuote on pakattu kierrätettävään lasipulloon. Myös kartonkinen ulkopakkaus sopii kierrätykseen.

 

Lisätietoja tuotteesta

10ml

 

Vegaaninen

 

Käytä 3-5 tippaa tuoksulyhdyssä tai laimennettuna iholle 1-2 tippaa / 10ml pohjaöljyä tai voidetta. Ei laimentamattomana iholle. Ei sisäiseen käyttöön, haavoihin tai limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikaiseen käyttöön.

 

KÄYTÄ: ihonhoidossa, meditaatiossa, huonetuoksuna aromalyhdyssä tai diffuuserissa, hieronnassa, kehoa parfymoimaan, itse valmistetussa kosmetiikassa.

 

Ainesosat

INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF OIL*, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL*, POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL*, QUARTZ

 

* Sertifioitu luomuraaka-aine

1 arvio tuotteelle SOLID ROOTS -eteerinen öljyseos

  1. Pau (varmistettu kirjoittaja)

    Tuoksu on rentouttava ja stressiä lievittävä. Öljy on erittäin korkeatasoinen, ja se tuoksuu puhtaammalta ja syvemmältä kuin muiden valmistajien eteeriset öljyt. Luomulaatuisuuden huomaa selvästi. Olen täysin ihastunut tähän öljysekoitukseen, ja hankin jo tuotesarjasta 3 öljysekoitusta lisää. Vuorikristalli tuotteessa luo viimeistellyn, chakroja puhdistavan vaikutuksen. Paras eteerinen öljy, mitä olen käyttänyt.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *