TRUE EXPRESSION -eteerinen öljyseos

Selkeyttävä öljysekoitus vahvistaa itseilmaisua. Käytä tätä öljysekoitusta, kun haluat hälventää uupumusta ja negatiivisuutta sekä parantaa itseilmaisua, totuuden ja oman mielipiteen sanomista.

Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Ihonhoidossa käytettynä öljysekoitus sopii kaikille ihotyypeille ja rauhoittaa kutisevaa ihoa.

Tuotteeseen liittyvä affirmaatio: ”I Speak Only the Truth.”


45,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2112 Osastot: , , ,

Kuvaus

SALVIA & PIPARMINTTU

I Speak Only the Truth

 

Selkeyttävä 100% luomu eteerinen öljysekoitus vahvistaa itseilmaisua ja tuo helpotusta ihon kutinaan ja pahoinvointiin.

Kaipaatko lisävarmuutta esiintymiseen tai omien mielipiteiden ilmaisuun?

Tämä mieltä selkeyttävä tuoksusekoitus hälventää uupumusta ja negatiivisuutta sekä parantaa itseilmaisua, totuuden ja oman mielipiteen sanomista. Aromaterapeuttinen eteerinen öljysekoitus sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa, sekä ihonhoidon tukena.

Kurkkuchakra vastaa itseilmaisusta, sillä kurkkuchakran kautta ajatuksemme ja toiveemme puetaan sanoiksi. Kurkkuchakra on samalla kehon viides energiakeskus, ja sitä aktivoimaan valitsimme True Expressions-chakraöljysekoitukseen aromaterapialaatuista salviaa, piparminttua sekä kamomillaa.

Kurkkuchakra sijaitsee kaulan alueella. Kurkkuchakra on itseilmaisun, luovuuden, kommunikaation ja kuuntelemisen keskus. Kun kurkkuchakra on tasapainossa, on helppo puhua totta ja ilmaista tunteitaan selkeästi. Chakran väri on taivaansininen.

True Expression sopii kaikille ihotyypeille. Piparminttua, salviaa ja kamomillaa sisältävä luomuöljysekoitus sopii aivan erityisesti rauhoittamaan ihon kutinaa ja lievittämään pahoinvointia, päänsärkyä sekä lihasjännitystä ja lihaskipua. Erityisen soveltuva myös erilaisten vatsa- ja suolistovaivojen lievitykseen, kuten vatsan turvotus, vatsakrampit ja paikallinen kipu. Lisää öljysekoitusta ohjeen mukaan voiteeseen tai kasviöljyyn ja hiero vaivaavalle alueelle. True Expression on oiva apu puhetyöläisille, esiintyjille ja laulajille, sillä öljysekoituksella on kaulalle hierottuna ääntä avaavia, kirkastavia ja selkeyttäviä ominaisuuksia. Laimenna pohjaöljyyn ohjeen mukaan.

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä tuotetta. Lisää öljysekoitusta vartalollesi esimerkiksi ennen esiintymistä tai muuta sinua jännittävää tilannetta. Mintun, salvian ja kamomillan sekoitus rauhoittaa, lisää itsevarmuutta ja auttaa sinua puhumaan selkeästi tilanteissa, joissa itsevarmuutesi on koetuksella. Anna äänesi kantaa!

Huom! Jos haluat maksimoida kurkkuchakran hoidon, käytä öljysekoituksen lisäksi muita True Expression-tuotteita. Chakravalikoimastamme löydät lisäksi kurkkuchakralle suunnitellun suolasaippuan, vartalovoidepalan sekä parfyymiöljyn.

P.s. Tiedämme, että ekologisuus on todennäköisesti sinulle sydämen asia. Siksi meillä on ilo kertoa, että tämä tuote on pakattu kierrätettävään lasipulloon. Myös kartonkinen ulkopakkaus sopii kierrätykseen.

 

Lisätietoja tuotteesta

10ml

 

Vegaaninen

 

Käytä 3-5 tippaa tuoksulyhdyssä tai laimennettuna iholle 1-2 tippaa / 10ml pohjaöljyä. Ei laimentamattomana iholle. Ei sisäiseen käyttöön, haavoihin tai limakalvoille. Pidä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikaiseen käyttöön.

 

KÄYTÄ: ihonhoidossa, meditaatiossa, huonetuoksuna aromalyhdyssä tai diffuuserissa, hieronnassa, kehoa parfymoimaan, itse valmistetussa kosmetiikassa.

 

Ainesosat

INCI: SALVIA OFFICINALIS LEAF OIL*, MENTHA PIPERITA LEAF OIL*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL*, QUARTZ

* Sertifioitu luomuraaka-aine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRUE EXPRESSION -eteerinen öljyseos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *